Landhuis met luxueuze uitstraling dankzij verlichting en glazen pui

Ilfari

Ruim maar niet overdreven, luxe maar toch ingetogen, prachtig en tegelijkertijd comfortabel: zo laat dit landhuis met glazen pui, gelegen op een idyllische plek in de Achterhoek, zich in een notendop omschrijven. Kortom: een heerlijke plek om te wonen, genieten en weg te dromen bij het fenomenale uitzicht.

Deze villa met glazen pui laat zich het best omschrijven als luxe maar toch ingetogen, ruim maar niet overdreven en prachtig en tegelijkertijd comfortabel.


Ontwerp

Glazen pui, lichtplan, Ilfari

Alle leveranciers van het onderwerp

Verlichting als wauw-factor

Het landhuis kenmerkt zich door een bijzondere U-vorm en een schitterend contrast tussen hoge glazen schuifdeuren en een traditionele rieten kap. Eenmaal binnen in de lichte entree met vide wordt je blik direct gevestigd op een prachtige op maat gemaakte lamp van ILFARI uit de collectie Sexy Crystals. Met zijn elegante, uitdagende vorm en speelse karakter door de verschillende lengtes van de tubes, doet de lamp zijn naam eer aan. Het blijkt slechts een van de vele eyecatchers die de woning van een ware wauw-factor voorzien.


Leefruimtes

Glazen pui, lichtplan, Ilfari

Alle leveranciers van de leefruimtes

Haard

Element4

Kokendwaterkraan

Quooker Nederland

Lichte uitstraling

In het hart van het huis prijkt een luxe uitgevoerde woonkeuken. Opvallend is onder meer het hangende regaal boven het kookeiland met dimbaar licht in dunne armaturen van verschillende niveaus. Mede hierdoor ademt de ruimte een gezellig horecagevoel. De living heeft een lichte uitstraling doordat de ruimte aan twee kanten omgeven wordt door glas, in de vorm van een glazen pui en een met glas uitgevoerde stellingkast. Boven de salontafel schittert een gecustomizede ILFARI-lamp uit de Ballroom-collectie. De lamp bestaat uit acht bollen van helder glas die ieder individueel en van binnenuit worden aangelicht.


Wellness

Glazen pui, lichtplan, Ilfari

Alle leveranciers van de wellness

Schuiframen

Solarlux

Douchegoot

Easy Drain

Kranen

Hotbath

Hoogwaardige woonbeleving

In de wellnessruimte, die gedeeltelijk zichtbaar is door een glazen taatsdeur aan het einde van een lange gang, hebben de opdrachtgevers de keuze uit een sauna, zwembad met jet-stream, regendouche en stoomcabine. De glazen pui rond het zwembad kunnen helemaal open waardoor je in de zomer bijna buiten zwemt. Over de gehele lengte van het zwembad is bovendien een lichtwand geplaatst waar een enorme hoeveelheid wit gemarmerd licht naar binnen stroomt. De eerste etage met slaapsuites en badkamers oogt ruimtelijk, strak doch gezellig, dankzij een harmonieus kleur- en materiaalgebruik, een perfecte afwerkingsgraad en een inrichting die klopt tot in de details. De hoogwaardige woonbeleving wordt gecompleteerd met vele maatwerkelementen die door Stooff Interior Projects vervaardigd zijn, zoals de scheidingswand in de living, het regaal in de keuken en de vlak verzonken binnendeuren. Hierdoor ademt iedere vierkante meter puur woongenot!

Editor: Media team

Datum: 03-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten (gebaseerd op een tekst van Cai Vosbeek)

Fotografie: Jurrit van der Waal