zomeravonden , Kees Smit Tuinmeubelen

Is jouw tuin al klaar voor de lange zomeravonden?

Het lijkt misschien nog ver weg maar we dromen alweer over die heerlijke, warme zomeravonden. Op warme zomeravonden willen we zo lang mogelijk kunnen genieten van onze tuin. ‘s Avonds lang door tafelen of gewoon gezellig borrelen met vrienden of familie. In de zomer doe je dat het liefst in je tuin. Maar is jouw tuin alweer helemaal klaar voor de lange zomeravonden?

Gezellige zithoek

Om zo lang mogelijk te genieten van de tuin mag een fijne zithoek niet ontbreken. Kies een plekje in de tuin waar je een gezellige zithoek kunt maken. Kleed de zithoek aan met decoratie om het nog meer sfeer te geven. Een aanrader voor de zithoek is om er een grote parasol bij te zetten. Parasols dienen niet alleen om overdag schaduw te creëren, ook ’s avonds komen ze goed van pas. Het opengeklapte doek zorgt ervoor dat de warmte onder de parasol blijft. Zo kun je nog langer buiten blijven zitten.

zomeravonden , Kees Smit Tuinmeubelen

Decoratie

Decoratie mag eigenlijk niet missen in de tuin. Het brengt meer warmte in je tuin en het staat gewoon erg gezellig. Hang bijvoorbeeld een lichtslinger onder de parasol. Dit zorgt voor meer sfeer en verlichting is altijd handig. Kleed de zithoek aan met wat bloemen, planten en kandelaren. Sierkussens geven de zithoek ook zeker meer uitstraling. Maak leuke combinaties met verschillende kleuren en prints. Een vloerkleed kan ook een mooie toevoeging zijn aan de zithoek. Het is maar net wat bij jou en bij jouw tuin past.

Lang tafelen of borrelen

Lekker eten en kleurrijke cocktails passen perfect in het zomerse plaatje. Na een warme dag is het heerlijk om samen met familie of vrienden te gaan tafelen. Zet de BBQ aan, maak verschillende salades en zet een mandje stokbrood op tafel. Na het eten kan een borrel niet ontbreken. Nog inspiratie nodig voor een lekker drankje? Bekijk dan deze recepten voor heerlijke cocktails.

zomeravonden , Kees Smit Tuinmeubelen

Ontspanning

Natuurlijk hoef je de warme zomeravonden niet altijd met vrienden of familie door te brengen. Wil je even lekker ontspannen? Dat kan ook gewoon in je eigen tuin. Pak een verfrissend drankje voor jezelf en kom helemaal tot rust in je eigen tuin. Kies een leuk boek, zet een muziekje aan of begin aan een nieuwe serie. Heb jij ook al zoveel zin in de warme zomeravonden?

____

Meer informatie over Kees Smit Tuinmeubelen?