Langer genieten van het buitenleven door Heatstrip

Heatstrip

De zomer komt helaas alweer bijna tot zijn einde. Toch willen we zo lang mogelijk van het buitenleven en de buitenruimtes genieten, daarom is het noodzaak om op zoek te gaan naar oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Een uitkomst voor de bewoners van dit prachtige huis bleek de terrasverwarming van Heatstrip. Door deze op verschillende plekken onder hun overkapping te installeren kunnen zij ook wanneer het wat kouder wordt genieten van hun fantastische buitenruimte. 

Royale overkapping 

De royale overkapping biedt voldoende ruimte om er niet alleen een lounge set onder te plaatsen, maar het biedt ook ruimte voor een jacuzzi en een eettafel met bijpassende stoelen. Dit betekent dat de bewoners vaak buiten plaats kunnen nemen en dat de overkapping echt dient als het verlengde van de woning. De terrasverwarming weet dit te bevorderen en dat zorgt ervoor dat er optimaal gebruik van gemaakt kan worden.  

Installatie van terrasverwarmers 

De terrasverwarming werd op verschillende plekken verwerkt in het plafond. Boven de lounge set en boven de dining area werd de verwarming geïnstalleerd.  Door de verwarmers te verwerken in het plafond gaan ze volledig op in het totaalbeeld. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook nog enorm praktisch. Het terras wordt zo gelijkmatig verwarmd en er gaat minder warmte verloren.  

Terrasverwarming door Heatstrip 

De terrasverwarming van Heatstrip is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende buiten en binnen toepassingen. De innovatieve, elektrische terrasverwarmers zullen ieder terras effectief en energiezuinig verwarmen. Dit komt doordat de verwarmers een hoge output hebben waardoor het terras gelijkmatig verwarmt en goed warm blijft. Dat betekent dat ze niet alleen geschikt zijn voor privégebruik, maar dat ze ook geweldig goed geïnstalleerd kunnen worden in bijvoorbeeld de horeca. Wil je hier meer over weten, dan kun je altijd een kijkje nemen op de site.  

Editor: Media team

Datum: 24-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Heatstrip