Langer genieten van het buitenleven met zwembadverlichting

Compass Pools

Een patio en een tuin met een waar Mediterraans gevoel, dat krijg je als je deze prachtige woning ziet. Zowel over het interieur als het exterieur is nagedacht. De tuin is namelijk van alle gemakken voorzien, zoals een jacuzzi en een ruim zwembad met zwembadverlichting. Op deze manier geniet je nog langer van het buitenleven. 

Zwembad verlichting, villa, tuin, groene omgeving, the art of living

Een prachtig huis op een schiereiland

Deze villa met ruime tuin is te vinden op een schiereiland in het Westland. Geen eenvoudige plek om een woning te bouwen, maar het resultaat is verbluffend. En door de hoge yuccas in de tuin waan je je met een beetje verbeelding op een tropisch eiland. Vooral het zwembad met passende zwembadverlichting, van Compass Pools, zorgt voor een ultiem vakantiegevoel.  

 

Contrasten

Zowel de patio als de tuin ademen een Mediterraans gevoel. Deze lijn werd doorgetrokken in huis, naar een warm interieur. De bewoners houden van contrasten en dat is ook goed terug te zien in het ontwerp. Buiten en binnen lopen als het ware in elkaar over, door het gebruik van hout in het interieur en groene tinten op de muren.  

Zwembad verlichting, villa, tuin, groene omgeving, the art of living

Zwembad met zwembadverlichting

In de tuin springt het zwembad met zwembadverlichting er helemaal uit. Compass Pools zorgt voor hoogwaardige zwembaden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, zowel voor binnen als buiten. Dit buitenzwembad van Compass Pools is van alle gemakken voorzien zodat je nog langer kunt genieten van het buitenleven. Bovendien is het zwembad gemakkelijk schoon te houden door het exclusieve Vantage-systeem waarmee dit zwembad zichzelf reinigt. Zo ben je volledig ontzorgd en kun je ’s ochtends direct baantjes trekken. Ook fijn is dat Compass Pools samenwerkt met professionele hoveniers. Als je kiest voor een zwembad met zwembadverlichting kiest, ben je ervan verzekerd dat de service perfect is.

Editor: Media team

Datum: 23-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten