moderne boerderij, lauwers ontwerp, the art of living

Lauwers Ontwerp

Freek Lauwers is zes jaar geleden begonnen met zijn eigen bouwkundig ontwerp- en tekenbureau; Lauwers Ontwerp. Tot op heden heeft de jonge ingenieur zijn talenten mogen inzetten voor verschillende villa projecten. Hij onderscheidt zich van andere bureau’s door zijn constructieve bouwkundige achtergrond. Hierdoor benadert hij projecten van een andere hoek. Het is belangrijk dat de basis degelijk is. Er wordt gekeken of het ontwerp technisch haalbaar is. Als dit het geval is gaat Lauwers Ontwerp pas verder denken.

Thuis voelen

De ontwerper heeft niet een typerende stijl.  Er wordt vooral gekeken naar wat er bij de levensstijl van de opdrachtgevers past, het is ten slotte het belangrijkste dat de bewoners zich thuis voelen. Freek benoemd zelf dat er in zijn ontwerpen kenmerken van de landelijke- moderne stijl terug te vinden zijn.

Mooi streven

Freek Lauwers is enorm geïntrigeerd door projecten waar verschillende stijlen en groottes samenkomen. ‘’Die afwisseling vind ik erg boeiend. Het is dan ook een droom van mij om een gebouw te ontwerpen waarin ik die combinaties kan verwerken. Bijvoorbeeld in de realisatie van een cultureel centrum, of gemeenschapshuis.” Een mooi streven naar de toekomst dus. We gaan nog veel van Lauwers Ontwerp zien!

Meer projecten van Lauwers Ontwerp zien?

 

  • |

Moderne boerderij

Deze langgevelboerderij is een energieneutrale woning met één oog op de toekomst. Ook duurzaamheid en innovatie vormen twee belangrijke kenmerken van het ontwerp. Dat de woning energieneurtaal is, is een uniek element voor een woning van dit formaat. Het dak van het bijgebouw is afgestemd op de afmetingen van de zonnepanelen en hiermee volledig bedekt.

Exclusief en landelijk wonen

Deze landelijke villa, ontworpen door Freek Lauwers, heeft een gesloten voorzijde. Speelse elementen en transparantie komen wel al snel aan het licht door het levendige exterieur aan de zij- en achterkant van de woning. Interieurontwerper Stuurman ontwerpt heeft een geslaagd ontwerp voor het interieur gerealiseerd.

 

 

Lauwers Ontwerp, architectuur, the art of living

Freek Lauwers


“Nog belangrijker vind ik dat een project voldoet aan de smaak en wensen van de opdrachtgevers”

___

Contactgegevens:

  • Lauwers Ontwerp
  • Voort 28
  • 5541 EJ Reusel


Web editor: Media team     |

Datum: 16 | jan | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media