Lauwers Ontwerp

Freek Lauwers is zes jaar geleden begonnen met zijn eigen bouwkundig ontwerp- en tekenbureau; Lauwers Ontwerp. Tot op heden heeft de jonge ingenieur zijn talenten mogen inzetten voor verschillende villa projecten. Hij onderscheidt zich van andere bureau’s door zijn constructieve bouwkundige achtergrond. Hierdoor benadert hij projecten van een andere hoek. Het is belangrijk dat de basis degelijk is. Er wordt gekeken of het ontwerp technisch haalbaar is. Als dit het geval is gaat Lauwers Ontwerp pas verder denken.

Informatie over Lauwers Ontwerp


Thuis voelen

De ontwerper heeft niet een typerende stijl.  Er wordt vooral gekeken naar wat er bij de levensstijl van de opdrachtgevers past, het is ten slotte het belangrijkste dat de bewoners zich thuis voelen. Freek benoemd zelf dat er in zijn ontwerpen kenmerken van de landelijke- moderne stijl terug te vinden zijn.

Mooi streven

Freek Lauwers is enorm geïntrigeerd door projecten waar verschillende stijlen en groottes samenkomen. ‘’Die afwisseling vind ik erg boeiend. Het is dan ook een droom van mij om een gebouw te ontwerpen waarin ik die combinaties kan verwerken. Bijvoorbeeld in de realisatie van een cultureel centrum, of gemeenschapshuis.” Een mooi streven naar de toekomst dus. We gaan nog veel van Lauwers Ontwerp zien!