Le Chic van Silestone: een betoverende collectie 

Cosentino

Elegantie is de schoonheid die voortkomt uit een zekere eenvoud en een unieke doeltreffendheid. Daarnaast laat verfijning zich omschrijven als een bepaald soort beschaafdheid met een chique touch. Wanneer je dit weet, dan weet je ook hoe de nieuwe collectie van Cosentino zich het beste laat omschrijven. Le Chic benadrukt de pracht van Silestone met wel zes verschillende ontwerpen. Deze zes ontwerpen vangen de charme en nostalgie van de Victoriaanse en Parijse interieurs en vertalen dit naar een stijlvol hedendaags ontwerp. Met deze collectie laat Cosentino een andere kant van zichzelf zien: het toont waar het bedrijf toe in staat is.

Silestone, materialen, Cosentino, The Art Of Living

Nieuw ontwerpsysteem 

Bijzonder aan deze unieke collectie van Silestone én de zes verschillende ontwerpen zijn de authentieke adering en de metallic accenten. Deze vallen op tegen de neutrale achtergrond en bieden daardoor een exclusief uiterlijk met een intrigerende dimensie. Bijzonder aan de gedetailleerde adering is het gegeven dat Cosentino een nieuw ontwerpsysteem gebruikt heeft om tot dit gewenste resultaat te komen. Het ontwerpsysteem zorgt ervoor dat de gouden en zilveren deeltjes en mineralen van verscheidene formaten tot leven komen. Hierdoor kunnen nieuwe adembenemende texturen en patronen ontstaan die iedere ruimte voorzien van een high-end uitstraling. 

Betoverende eerste oogopslag  

Zoals al werd benoemd bestaat de Le Chic collectie van Silestone uit zes verschillende ontwerpen: Parisien Bleu, Eclectic Pearl, Versailles Ivory, Victorian Silver, Bohemian Flame en Romantic Ash. Hoewel alle ontwerpen anders zijn vallen ze binnen dezelfde serie door de unieke adering en een toets van metallic. De Eclectic Pearl toont bijvoorbeeld precies waar Le Chic voor staat. Dit komt doordat goed aan het product af te lezen is dat een combinatie werd gemaakt tussen het klassieke tijdperk en het moderne leven. Daarnaast zijn duidelijke glinsteringen te herkennen in de adering. Hiermee weet het product iedereen bij een eerste oogopslag al te betoveren.  

Editor: Media Team

Datum: 30-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cosentino