Creative Lab Amsterdam

Creative Lab Amsterdam, Behang, Leather look, Jungle Fever, Vliesbehang, Botanisch, Exotisch

Leather look & jungle fever | Creative Lab Amsterdam

Leather op een rol, de huidige collectie van Creative Lab Amsterdam wordt uitgebreid met een leather look behang… op rol!
De liefde voor print blijft maar gaan. Naast kaarten, posters en behang op maat, breidt Creative Lab Amsterdam uit. Deze keer met behang op rol. De eigenzinnige en botanische prints staan prachtig op het nieuwe vliesbehang wat zorgt voor een ‘leather look’. Even lekker wat anders en creëert ook nog eens een luxe en zachte uitstraling. Zeker weten dat de jungle fever ook bij jou toeslaat…

Creative Lab Amsterdam heeft zichzelf op de kaart gezet met haar bijzondere prints. Deze zullen dan ook zeker niet ontbreken in de nieuwe collectie. Naast lieve en zachte prints, vind je ook botanisch behang met donkere kleuren en accenten. Think outside the box en geef jezelf over aan een nieuw, kleurrijk en uniek ‘leather look’ behang!

 

Creative Lab Amsterdam, Behang, Leather look, Jungle Fever, Vliesbehang, Botanisch, Exotisch

Het nieuwe vliesbehang is een product dat 100% van Nederlandse bodem is. Het behang heeft een luxe en zachte uitstraling door de eerder benoemde ‘leather look’. Daarnaast is er nog wat handige informatie over het behang, het vliesbehang…

  • Is per rol 70cm breed x 10m lang = 7m2
  • Is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en via de vtwonen webshop.
  • Heeft een B1-certificering, wat inhoudt dat het moeilijk ontvlambaar is.
  • Heeft inkt met Greenguard Gold Certificering en is VOC vrij. Dit wil zeggen dat het voldoet aan de strengste eisen op het gebied van luchtkwaliteit in binnenruimtes.

 

Meer inspiratie of informatie?