Orbit Lighting, Noddle, Led technologie

Vooruitstrevende led technologie | Orbit Lighting

De noddle van Orbit Lighting is een slim armatuur wat ook speels is. De noddle heeft daarnaast de iF Design Award gewonnen én is voorzien van de allernieuwste Led technologie.

Geperfectioneerd

De buitenzijde van het armatuur is een mooi resultaat van pure geometrie en is tot in de kleinste details geperfectioneerd. De Led technologie is vooruitstrevend en daarnaast kan de noddle ook subtiel worden verwerkt in het interieur, zodat alle details kloppen.

Orbit Lighting, Noddle, Led technologie

De uitstraling

Hoewel de lamp robuust oogt heeft deze duidelijk gedefinieerde lijnen. Het mooie aan de noddle is de onopvallende magnetische draaipunten die in het plafond zijn verborgen. Dit maakt de lamp niet alleen esthetisch mooi maar ook bijzonder veelzijdig.

Variaties

De noddle is verkrijgbaar in een zwart of witte variant aan de buitenzijde, en met een diversiteit aan kleuren voor de reflector zoals wit, zwart, dark chroom, goud en zelfs roodkoper. Het armatuur is tevens leverbaar in een trackversie.

Het slimme armatuur noddle is dus niet alleen voorzien van de allernieuwste Led technologie maar beschikt ook over een mooie buitenkant.

__

Tekst: Orbit Lighting
Fotografie: Orbit Lighing

Orbit Lighting, Casambi, Lights, Licht, Verlichtingssysteem, Draadloze schakelaar

Meer projecten bekijken van Orbit Lighting?

 


Verlichting< Orbit Lighting, Verlichtingssystemen

Orbit Lighting


Al meer dan 20 jaar expert op gebied van verlichting.

__
Meer informatie over Orbit Lighting?