Led verlichting

Led verlichting plaatsen

Wat zijn de mogelijkheden binnen jouw interieur?

Led verlichting is enorm populair geworden de afgelopen jaren. In een tijd waarin duurzaamheid een zeer belangrijke rol speelt, is dit ook eigenlijk niet zo vreemd. Ledlampen kennen immers talloze voordelen, niet alleen voor de gebruiker maar ook voor het milieu. De populariteit van deze lampen is dan ook snel verklaard. Maar hoe verwerk je ledlampen binnen jouw interieur?

Ledlampen voor iedere ruimte

Ledlampen zijn geschikt voor iedere ruimte. Zelfs op vochtige plaatsen kunnen ze gebruikt worden, mits er goed op de IP-waarde van de lamp wordt gelet. Als je op zoek bent naar led verlichting voor de badkamer, raden wij aan om wel goed naar de verschillende mogelijkheden te kijken. Niet iedere ledlamp is hier immers voor geschikt. Houd er daarom ook rekening mee dat het armatuur zo goed al waterdicht is. Ben je op zoek naar een veilige en sfeervolle oplossingen binnen een vochtige ruimte? Verwerk dan ledlampen als inbouwspots. Dit kan bijvoorbeeld in het badkamermeubel van pas komen.

Led strips

Ledstrips zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dit komt vooral doordat ze eenvoudig te bevestigen zijn en snel binnen het interieur verwerkt kunnen worden. Een led strip is flexibel en zeer dun. Hierdoor kunnen ze achter, onder of zelfs in ieder meubelstuk geplaatst worden. Ledstrips maken het mogelijk om plekken te verlichten waar je normaal geen lampen kan plaatsen. Met een ledstrip in een kast, ben je in staat om zelfs in het donker te zien wat er op de achterste plank staat. Naast de benodigde sfeer, is een ledstrip dan ook nog eens ontzettend functioneel!

Het plaatsen van ledstrips is zeer eenvoudig. Je hoeft hierbij de oppervlakte niet te beschadigen met een boor of ander gereedschap. Door middel van een fijne lijmlaag, plak je de ledstrip eenvoudig op de gewenste plek.