Lederen wandbekleding woonkamer_wandbekleding woonkamer_Alphenberg

  • Alphenberg
  • Tielenstraat 7
  • 5145 RC Waalwijk
  • Tel: +31 (0) 73 74 700 85
  • Showroom
  • Grotestraat 180
  • 5141 HD Waalwijk
  •  

Lederen wandbekleding woonkamer | Alphenberg

Op deze absolute hotspot, ligt een bijzonder appartement met uitzicht op een groot marktplein ergens in Groningen. Deze unieke ligging en de aparte vorm van de woning liggen ten grondslag aan verschillende artistieke keuzes die door ontwerpstudio DUIN INTERIOR zijn gemaakt. Interieurdesigner Miquel van Duin: “Ik ben altijd erg intensief betrokken bij projecten en daarbij is perfectionisme een van mijn drijfveren. Het doel is een interieur zoals dit. Een interieur waarin alles klopt.” Eén van de vele voortreffelijke keuzes die Miquel hier heeft gemaakt is lederen wandbekleding voor de woonkamer.

Stoer, consequent en stijlvol

In de spits toelopende woonkamer zorgen ramen tot op de grond voor een zee aan licht. Fraai zijn de in messing uitgevoerde kozijnen die worden afgewisseld met ruwe zandkleurige gestukte muren. Het plafond in het appartement is iets verlaagd om spots weg te werken maar ook om een koof met indirect led-licht te creëren waarin gordijnrails zorgvuldig zijn weggewerkt. Tegenover de buitenmuur bevindt zich de tv-wand die is bekleed met leer van Alphenberg, waarachter speakers onzichtbaar zijn weggewerkt. De warme kleur van het leer komt overeen met de kleur van het marmer in de keuken, waardoor je mooi één geheel krijgt. Wandbekleding van leer kent vele mogelijkheden en geeft altijd een chic resultaat.

Duurzaam leer

Leer is een materiaal dat een stoere uitstraling heeft maar ook exclusiviteit, elegantie en luxe uitstraalt. Elke huid is uniek dus ook elk leer heeft zijn eigen patronen en kleuren. Dit zorgt voor een uitgebreid assortiment aan diverse tinten. Alphenberg werkt enkel met 100% buffelleder van dieren die vrij hebben geleefd en waarvan het leer op een duurzame manier is verwerkt.

Lederen wandbekleding woonkamer_wandbekleding woonkamer_Alphenberg

Meer over Alphenberg

Alphenberg Leather heeft het meest exclusieve assortiment op het gebied van leren wanden, vloeren, trappen, deuren, keukens, haarden en uiteraard tapijten. Alles is mogelijk en dat is dan ook de filosofie die de organisatie uitdraagt. In overleg met het deskundige team worden alle mogelijke oplossingen voor jou ontworpen en uitgelicht. Ook plaatsing, afwerking en onderhoud wordt door Alphenberg uitgevoerd om zo het beste kwaliteit te garanderen en het mooie leer te waarborgen!

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alphenberg Leather?