Weekly LEEM WONEN - MASCHA EKKEL - BLOGGER - THEARTOFLIVINGONLINE

LEEM WONEN

∙ HAPPY ENDING, GOOD BEGINNING! ∙

LEEM WONEN heeft het jaar in stijl afgesloten en is inmiddels alweer goed begonnen! De highlights van de afgelopen weken op een rijtje:

Tevreden klanten
In december had ik een aantal evaluatiegesprekken met mijn opdrachtgevers en hoe fijn is het dan te horen, dat zij allemaal superblij zijn met de samenwerking en de resultaten! Bijna ontroerd van alle mooie feedback: “je leeft je woorden”, “je bent een fijn persoon om mee te werken”, “je verdient je succes”…. Ik werd er echt een beetje stil van.

Nieuwe ideeën
Ik ben 2018 begonnen met de lancering van een extra online platform: VITA DI LUSSO. Mijn liefde voor Italiaans design en het verbinden van de Italiaanse woonbranche met de Nederlandse woonbranche staat hierin centraal. Neem gerust een kijkje op www.vitadilusso.it. Tevens ben ik gestart met een aantal gastredacteurs, die de vaste zondag-Facebook-rubriek MINI MOODBOARD zowel op LEEM als op VITA zullen verzorgen. Supertrots op!

Weekly LEEM WONEN - MASCHA EKKEL - BLOGGER - THEARTOFLIVINGONLINE

Weekly LEEM WONEN - MASCHA EKKEL - BLOGGER - THEARTOFLIVINGONLINE

Uitbreiding op de redactie
En als klap op de vuurpijl heb ik mijn redactie versterkt met een extra teamlid! Nancy van der Drift en ik hebben al een zeer succesvolle eerste brainstormsessie gehad. Dat er nog maar velen mogen volgen!

Oh, en tussendoor heb ik nog even luxe gedineerd bij De Bokkedoorns, het Amsterdam Light Festival bezocht, met vrienden geklonken op het Nieuwe Jaar en voorbereidingen getroffen voor mijn bezoek aan Paris Déco Off, waarover je in de volgende Weekly alles gaat zien!

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? LEEM WONEN

 

 

Mascha Ekkel | Blogger | LEEMWONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!