MASCHA EKKEL - LEEM WONEN VIA THE ART OF LIVING ONLINE

LEEM WONEN

∙ NEW EXPERIENCES ∙

De afgelopen 2 weken stonden bij LEEM WONEN in het teken van nieuwe ervaringen. Zoals men zegt: “There is a first time for everything.” En dat is me zeker niet tegengevallen!

Paris Déco Off
Dit internationale textiel- en decoratie event stond al een tijdje bovenaan mijn lijstje en dit jaar kwam het er dan eindelijk van. Samen met doorgewinterde professionals als Co van der Horst en Elements of Interior bekeek ik de nieuwste collecties van de mooiste stoffenhuizen ter wereld. Op dat soort dagen voel ik mij zo’n bevoorrecht mens! En oh, ik ging ook voor het eerst met de TGV. Een hele uitdaging voor een dyslectische reiziger als ik, maar het is me prima bevallen. Volgend jaar weer!

MASCHA EKKEL - LEEM WONEN VIA THE ART OF LIVING ONLINE

Modulnova
Al enige tijd ben ik ‘superfan’ van het Italiaanse keukenmerk Modulnova. Ik ben dan ook zeer verheugd met hun uitnodiging om naar Venetië te komen en kennis te maken met het management en de designers. Hopelijk kan ik er nog een dagje aan vastplakken, want ik ben nog nooit in Venetië geweest. Over nieuwe ervaringen gesproken!

MASCHA EKKEL - LEEM WONEN VIA THE ART OF LIVING ONLINE

Video content
Als blogger moet je met je tijd meegaan. Vandaar dat ik besloot om een aantal nieuwe Facebookposts voor dit jaar in videovorm op te nemen. Dus stonden Nancy, mijn nieuwe redactielid, en ik voor de camera. Het was spannend, maar superleuk. Houdt mijn Facebookpagina in de gaten; iedere maand ga je ons een keer ‘dynamisch’ zien!

MASCHA EKKEL - LEEM WONEN VIA THE ART OF LIVING ONLINE

 

In de volgende weekly meer aandacht voor mijn (nieuwe) opdrachtgevers. Tot dan!

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? LEEM WONEN

 

 

Mascha Ekkel | Blogger | LEEMWONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!