Mascha Ekkel | Leem Wonen

LEEM WONEN

∙ DÉJÀ VU ∙

Déjà vu: sterk de indruk hebben dat je het al eerder hebt meegemaakt. Dat was wel hoe ik de afgelopen twee weken kan samenvatten. Benieuwd?

Kunst & Antiek
Hoewel het thema ‘Dit is Holland’ was, spotte ik op het Kunst- en Antiekweekend in Naarden een prachtig Italiaans schilderij. Ik postte het op Instagram met de vraag of dit soms een afbeelding betrof van een straatje uit mijn oh zo geliefde Milaan. En guess what? De schilder beantwoordde zelf mijn vraag met een enthousiaste ‘Indeed it is!’.

Leem Wonen, Mascha Ekkel

Intirio
Mijn nieuwe redactielid Nancy van der Drift bezocht Intirio, de stoffenbeurs in Gent. Nancy groeide op in de stoffeerderij van haar vader. En ik zag de collecties die ik op Paris Déco Off had gezien allemaal weer langskomen. Voor ons beiden een feest van herkenning!

Little Italy
Echt. Als ik op een event ben, staat er altijd wel ergens een mooie keuken waarin een chefkok zijn kunsten vertoont. Het gebeurde dit jaar al op de Nieuwjaarsborrel van Modulnova alsmede in hun showroom in Parijs, en vorig jaar september bij de Excellent Beurs op de stand van B-EXCLUSIVE. Dit keer was het Steel Cucine, een Italiaans label die de show stal met de winnares van Heel Holland Bakt!

Leem Wonen | Mascha Ekkel

Déjà vu tot op het bot!
Tussen de bedrijven door ging de pijl van mijn weegschaal weer de verkeerde kant op (pfff, here we go again), zag ik mijn held Roger Federer wederom de Australian Open winnen en brak ik mijn rib (ook niet de eerste keer). Déjà vu tot op het bot! Het bloemetje maakte gelukkig een hoop goed.

Leem Wonen, Mascha Ekkel

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? LEEM WONEN

 

 

 

Mascha Ekkel | Blogger | LEEMWONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!