Mascha Ekkel, blogger, Leem Wonen, The Art of Living Online

LEEM MEETS TOPDESIGNERS

∙ Boffi Studio Rotterdam, B-Exclusive bij Maretti, ETC Design Center Europe ∙

Wat kan ik toch genieten van mijn werk! De afgelopen weken praatte ik onder andere weer even bij met een aantal Nederlandse topdesigners. Zo inspirerend! Nieuwe plannen, nieuwe collecties…. Lees je mee?

Italiaans Design en Nederlandse kunst
In aanloop naar Eurocucine, dat dit jaar tijdens Salone del Mobile in Milaan zal plaatsvinden, ging ik langs bij Boffi Studio Rotterdam. Zij presenteerden daar tijdens de Art Week Rotterdam hun collectie in combinatie met kunstwerken van Public House of Art. Een geweldige match!

  Boffi

Mascha Ekkel, blogger, Leem Wonen, The Art of Living Online, Boffi

Mascha Ekkel, blogger, Leem Wonen, The Art of Living Online,Boffi

 

B-EXCLUSIVE bij Maretti
Eind vorig jaar stond ik samen met interior designer Stephen Versteegh en het team van B-EXCLUSIVE op de Excellent Wonen Beurs. Nu kwamen we weer bij elkaar in de prachtige showroom van partner Maretti om e.e.a. te evalueren en om vooruit te blikken. Een zeer constructieve meeting! Wordt vervolgd.

 

Mascha Ekkel, blogger, Leem Wonen, The Art of Living Online, meeting met ontwerpers

 

Consumenten Inspiratiedag ETC Design Center Europe
Wat een spectaculaire voorjaarseditie! Topdesigners Osiris Hertman en Bertram Beerbaum stalen allebei de show op zondag 18 februari jl. in Culemborg. De Master Class van Osiris in de gloednieuwe ETC Design Lounge was zeer de moeite waard en de nieuwe collectie Grey7 van Bertram werd goed ontvangen. Ook de showroom van Mooi Verlichting zag er top uit. Blij dat ik hen van dienst kon zijn met een styliste én superleuk dat Lutcia Marechal Lighting, een van mijn opdrachtgevers, nu onderdeel uitmaakt van hun collectie.

 

Mike thijssen, Magazine the art of living, Leem Wonen, blogger, ETC design center

 

In de volgende Weekly meer over topdesigner Piet Boon en nog veel meer leuke afspraken. Tot dan!

 

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? LEEM WONEN

 

 

 

Mascha Ekkel | Blogger | LEEMWONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!