Restaurant de Tropen, Leem Wonen, Mascha Ekkel

HOT STUFF IN DE TROPEN

∙ Persontbijt van Piet Boon 

Een van de leukste afspraken was nu toch wel het Persontbijt van Piet Boon in grand café De Tropen, waar hij zijn nieuwste productontwerpen presenteerde. Allereerst natuurlijk een geweldige locatie, maar bovenal leuk om Piet zelf weer te zien, zijn samenwerkingspartners te ontmoeten en de collectie live te bewonderen. En er zat wel hot stuff tussen, kan ik je melden!

De Tropen
Een aantal jaar geleden heeft Piet Boon het restaurant van De Tropen gerenoveerd. Daarbij heeft hij de originele karakteristieken behouden en het geheel tegelijkertijd een eigentijdsere uitstraling gegeven. En misschien kwam het omdat het buiten flink vroor, maar de kop thee bij binnenkomst voelde als een extra warm welkom in deze sfeervolle entourage.

Restaurant de Tropen, Leem Wonen, Mascha Ekkel

Walking breakfast
Je hebt wellicht ooit van een ‘walking dinner’ gehoord? Nou, dit was een heuse ‘walking breakfast’! Want na het welkomstwoord van Dominique Borggreve van Studio Piet Boon werden de genodigden van harte uitgenodigd te genieten van het ontbijt en tegelijkertijd langs de prachtig geïnstalleerde presentatie te lopen. Dus net als bij een lopend buffet, nam ik, in het gezelschap van de samenwerkende partners, de prachtige kranen van Cocoon, de stoere jashaken van Formani, de unieke tegels van Douglas & Jones en het ‘designish’ serviesgoed en tafelgerei van Serax in mij op.

pietboon ontbijt, leem wonen, mascha ekkel

Al dat moois
Wat heerlijk om al dat moois op zo’n stijlvolle wijze te mogen bezichtigen. En wat een supergave, goed gevulde goodiebag kregen we mee naar huis! Love my job! In de volgende weekly neem ik je mee naar een bijzondere expositie in het kader van de kunstbeurs Tefaf in Maastricht. Tot dan!

 

 

 

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? LEEM WONEN

 

 

 

Mascha Ekkel | Blogger | LEEMWONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!