Leem Wonen, Osiris, blog

LEEM WONEN OP STAP MET TOPDESIGNER OSIRIS HERTMAN

∙ VAN HAARLEM VIA MAASTRICHT NAAR MILAAN 

Osiris leerde ik kennen op een designers bijeenkomst van Remy Meijers, zo’n tweeëneenhalf jaar geleden in Hotel The Dylan. Tijdens het diner zaten we naast elkaar, waarbij we allebei onze passie voor interieur, design en kunst deelden. Tijdens de Consumenten Inspiratiedag van ETC Design Center Europe, waar hij tijdens een inspirerende masterclass de complete zaal in vervoering bracht met zijn mooie interieurprojecten, nodigde Osiris mij uit om naar zijn studio in Haarlem te komen en zijn nieuwe ontwerpen te bekijken.

 

___
Topdesigner Osiris Herman aan het woord

 

 Osiris Hertman Studio in Haarlem
Notabene bij mij ‘om de hoek’, kreeg ik een ‘grande tour’ door zijn nieuwe collectie verlichting, wanddecoratie, binnendeuren, salontafels en meubelen. Enthousiast vertelde hij over de bijzondere materialen die hij gebruikt en de samenwerkingen met partners die hij in de afgelopen jaren is aangegaan. En zo kwamen we uit in Maastricht…

Leem Wonen, Osiris, blog

Leem Wonen, Osiris, blog

 

Art & Design Event in Maastricht
Met Marcel Wanders als leermeester, heeft Osiris nog altijd een passie voor kunst. Samen met ArtWise organiseerde hij tijdens de Tefaf een Art & Design Event, waar zijn nieuwe ontwerpen samensmolten met ‘native art’ uit Canada en Nieuw Zeeland. Uiteraard nam ik een kijkje en zag ik met eigen ogen hoe goed de nieuwe ontwerpen werden ontvangen. Er werd zelfs al meteen een lamp geconfisqueerd voor een beurs in Dubai!

 

Leem Wonen, Osiris, blog

 

Masterly – The Dutch in Milano 
Het Art & Design Event in Maastricht was een mooie ‘regionale generale’ voor de komende editie van Salone del Mobile, waar Osiris op Masterly zijn nieuwe ontwerpen wereldwijd zal presenteren. En ook daar gaat LEEM WONEN een kijkje nemen. Keep you posted!

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? LEEM WONEN

 

 

 

Mascha Ekkel | Blogger | LEEMWONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!