Modulnova, Venetië, Mascha Ekkel, LEEM WONEN

 

LEEM WONEN gaat langs bij Modulnova in Venetië

∙ VOOR VITA NAAR VENETO! ∙  

Wist je dat? Met de start van dit jaar 2018 lanceerde ik VITA DI LUSSO, zeg maar de Italiaanse versie van LEEM WONEN. Ik ben dól op Italiaans design en merkte tijdens mijn trips naar Milaan, dat Dutch design en Italian design eigenlijk heel goed matchen met elkaar. Veel topdesigners in Nederland passen Italiaans design toe in hun projecten en een aantal opdrachtgevers van mij werken veel met Italiaanse merken.

Op bezoek bij Modulnova

Prompt werd ik begin januari door Modulnova, een heel mooi Italiaans keukenmerk, gevraagd naar hun hoofdkantoor in Venetië te komen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen!

Keuken, Modulnova, Salone del mobile, Milaan, Mascha Ekkel, LEEM WONEN

Modulnova viert dit jaar hun 30-jarig jubileum en de komende editie van Salone del Mobile (de grootste meubelbeurs ter wereld) staat in het teken van keukendesign. Tja, dan valt er natuurlijk veel te vertellen!

De rondleiding door de fabriek was mega indrukwekkend en zoals je ziet heb ik, samen met Marc van der Burgh (agent van Modulnova in Nederland) genoten van het Italiaans design én de Italiaanse keuken!

Sightseeing in Venice
Voor deze trip koos ik ervoor te verblijven in Treviso, wat ook wel Little Venice wordt genoemd en ook zeer de moeite waard is om te bezichtigen. Dat combineerde ik vervolgens met een bezoekje aan het wereldberoemde Venetië, waar ik overigens nooit eerder was geweest.

Ik trof het qua weersomstandigheden en er waren bovendien nog niet veel toeristen. Op sommige momenten liep ik zelfs alleen door de historische straatjes! Leuk om alles waar de reisgidsen vol mee staan, nu zelf te ervaren. Laat je dus niet weerhouden of ontmoedigen; Venetië is echt een ‘must visit’!

In de volgende Weekly nog meer Italiaans design, maar dan op Nederlandse bodem!

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? LEEM WONEN

 

 

 

Mascha Ekkel | Blogger | LEEMWONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!