London Mandarin interior

LONDEN DOOR DE BRIL VAN LEEM WONEN

LEEM WONEN was in Londen! En ja, natuurlijk heb ik de complete top 10 ‘Highlights London’ afgevinkt, maar ik heb méér gezien dan dat. Graag laat ik je in deze Weekly de grootste stad van Europa op ‘de LEEM WONEN manier’ zien….

Royals, maar dan anders
De National Gallery, gelegen aan Trafalgar Square, is een museum voor de schilderkunst. Ik wilde er graag heen vanwege de tentoonstelling The Tudors. De Tudors dynastie bekleedde ooit het koningschap van Engeland en Wales. National Gallery had voor deze tentoonstelling een prachtige selectie portretten uit die tijd opgehangen. De Engelse royals van deze tijd hangen er ook; beter zichtbaar dan bij Buckingham Palace!

 

London National Gallery

London tudors

 

Public luxury
Het Mandarin Hyde Park Hotel, gesitueerd in het dure Knightsbridge district, is overdag al indrukwekkend, maar ’s avonds met verlichting is het echt een sprookje. Hoe leuk is het om even een drankje te doen in de lobby samen met de ‘Rich & Famous?! Ik kon het niet laten wat plaatjes te schieten van het stijlvolle interieur, en nam tenslotte nog een afzakkertje in het inpandige Bar Boulud.

 

 

London Mandarin interior

London bar boulud

 

Exclusief uitzicht
Normaliter is de Radio Rooftop Bar exclusief toegankelijk voor hotelgasten en ga je met een aparte lift en dito liftsleutel naar boven. Maar soms maken ze een uitzondering. Op de 10e verdieping heb je niet alleen een geweldig uitzicht over de stad, maar kun je ook heerlijk genieten op culinair gebied. En nóg een voordeel: je hoeft niet in de rij voor de London Eye!

 

Londen Radio Rooftop Bar

 

Heb ik je geïnspireerd? Nog even wachten met boeken! Want op 27 mei vindt de Consumentendag van het ETC Design Center in Culemborg plaats, waar de ‘Masters of Interior’ je weer alle ‘must sees’ presenteren. Kun je er niet bij zijn? Houd dan mijn volgende Weekly in de gaten!

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? LEEM WONEN

 

 


Mascha Ekkel | Blogger | LEEM WONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!