LEEM WONEN SieMatic Short Cooking Races Stefan van Sprang via @theartoflivingonline

DE PARTY-HOP-ON-HOP-OFF TOUR VAN LEEM WONEN

 

De afgelopen weken leken wel een party-hop-on-hop-off tour! Het ene feestje na het andere feestje diende zich aan. Hoe leuk?! Jammer dat ik zelf moest rijden, anders had ik nog wat alcoholische versnaperingen kunnen nuttigen….

Opening Dekker Trend Centre
Op 17 mei jl. vond de officiële persopening plaats van het spiksplinternieuwe concept Dekker Trend Centre in Zevenhuizen. In een stijlvol verbouwde loods laten een aantal high-end keukenmerken (Dekker Zevenhuizen, Pitt Cooking, Wave Design, Steel Cucine en Arpa) de laatste trends en ontwikkelingen zien op het gebied van kitchen- & bathroomdesign. Dus ben je architect, interior designer of interieur stylist: neem je klant hier mee naar toe!

 

LEEM WONEN Wave Dekker Trend Centre via @theartoflivingonline

 

Short Cooking Races
En ik bleef nog even in hogere keukensferen, want ook SieMatic organiseeerde weer een leuk event in hun flagshipstore in Amsterdam: de eerste Nederlandse editie van de Short Cooking Races! Hierin mochten 3 architectenkoppels hun kookkunsten bewijzen ten overstaande van chef-kok Stefan van Sprang, bekend van het tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Hier lees je meer over het event en de uiteindelijke winnaars: Bekijk hier het event! 

 

LEEM WONEN SieMatic Short Cooking Races first edition via @theartoflivingonline

LEEM WONEN SieMatic Short Cooking Races fun via @theartoflivingonline

LEEM WONEN SieMatic Short Cooking Races via @theartoflivingonline

 

Private Lunch in Restaurant Hex
Chef Annemiek Wils creëerde twee jaar geleden samen met Studio Piet Boon een lokale eetervaring met wereldse allure in een prachtig monumentaal pand in Oudewater. Studio Piet Boon transformeerde de voormalige bruine kroeg tot een luxe en toch laagdrempelig restaurant. Hierbij zijn de historische elementen van het Arminiushuis in acht genomen en is de natuurlijke schoonheid in ere hersteld. LEEM WONEN werd uitgenodigd voor een exclusieve en intieme Private Lunch en genoot met volle teugen van de wereldse smaken bereid met louter lokale producten.

Tip: combineer de lunch met een rondvaart door het pittoreske dorpje! Je stapt op voor de deur van Restaurant Hex.

 

Leem Wonen, The Art of Living Online, HEX oudewater

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? GA NAAR DE BLOGS VAN LEEM WONEN

 

 


Mascha Ekkel | Blogger | LEEM WONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!