Mascha Ekkel | LEEM WONEN

LEEM WONEN & WORK

∙ Talk, Talk, Talk, Talk, Talk ∙

De titel van deze blog is geïnspireerd op het liedje van Rihanna: work, work, work, work, work.
Uiteraard heb ik veel gewerkt de afgelopen weken, maar ook heel wat afgepraat!

Met Wave bij Maretti
Het begon al op de eerste dag van december met een afspraak met Wave Design. Wave ontwerpt en fabriceert high-end afzuigkappen en keukenverlichting en werd onlangs uitgenodigd om een aantal ontwerpen op te hangen in de prachtige showroom van Maretti in Almere. Ik kan je vertellen: Wave hangt er keurig bij! En het gesprek verliep trouwens ook uitstekend: voor 2018 hebben we weer grootse plannen en zetten we onze samenwerking voort. Superblij mee!

Primeur bij Hotel TwentySeven
Amsterdam is binnenkort een zes-sterren hotel rijker: Hotel TwentySeven. Midden op de Dam opent dit prestigieuze hotel binnenkort haar deuren. En iedereen wil het weten: de media schudt op zijn grondvesten, het zindert en het speculeert…. Hoe ziet het eruit? LEEM WONEN werd door Brand van Egmond, die er een aantal prachtige lichtsculpturen leverde, uitgenodigd voor de pre-opening en kreeg een rondleiding van de Interior Designers. Zij raakten er al niet over uitgepraat, laat staan ik!

Art Talk op Masters of LXRY
LEEM WONEN had op de ‘Design Edition’ van Masters of LXRY een heuse ‘Art Talk’ georganiseerd met fotograaf Micky Hoogendijk. Samen met een aantal ‘power vrouwen’ spraken we over de kracht van kwetsbaarheid. Een interessant en mooi gesprek. Zo eentje die je nog even met je meedraagt….

Mascha Ekkel | LEEM WONEN

Hoewel het einde van het jaar nadert, staan er nog een aantal interessante afspraken in de agenda. Waarover volgende keer meer! Dus tot dan!

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? LEEM WONEN

 

 

Mascha Ekkel | Blogger | LEEMWONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan! 

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 01 | dec | 2017


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media