Leenders Haardkachels

Vuur staat bij ons centraal. Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt. Wij zorgen voor een haard die je lang en goed van het vuur laat genieten, de rest is aan jou. Onze fabriek staat in het Brabantse Oirschot. Daar worden onze haarden ontworpen, ontwikkeld en uiteindelijk geassembleerd. We laten de onderdelen zo veel mogelijk regionaal maken. Heel bewust omdat het voor ons belangrijk is dat leveranciers dichtbij de fabriek gevestigd zijn. Dit helpt de natuur te ontzien, tijd te besparen en we versterken zo de economie van de mooie regio rondom Oirschot.

Informatie over Leenders Haardkachels


Leenders Haardkachels
Leenders Haardkachels
Leenders Haardkachels
Leenders Haardkachels
Leenders Haardkachels
slider2
slider4
slider5
slider6
previous arrow
next arrow

Stookhout als logische keuze

Leenders haardkachels zorgen voor een haard die je lang en goed van het vuur laat genieten. In dit artikel worden alle voordelen van het stoken van stookhout vertelt.

De kachel aankoopgids

Ben jij een echte kachelstoker en ben jij opzoek naar een nieuwe haardkachel? Dan kan de aankoopgids van Leenders Haardkachels jou daarbij helpen. Bij Leenders Haardkachels staat het vuur namelijk centraal.