Leg zelf je nieuwe PVC visgraat vloer

Het leggen van een nieuwe vloer in huis lijkt vooraf altijd een hele klus. En laten we eerlijk zijn, het is ook zeker niet iets wat je al te vaak wilt doen in je leven. Toch is het zo dat als je het een beetje handig aanpakt, die vloer erin ligt voor je er erg in hebt. Dankzij de verschillende materialen op de vloerenmarkt kun je zelf kiezen welke moeilijkheidsgraad je wilt hebben bij het leggen. Waar het leggen van een houten vloer bijvoorbeeld zeer tijdrovend en lastig is, is een PVC vloer ontzettend eenvoudig te leggen. Ga voor een stijlvolle en authentieke PVC visgraat vloer, en geniet voor je het weet van je zelf gelegde vloer!

PVC visgraat vloer

Visgraat vloeren zijn reuze populair in Nederland. Het mooie patroon is een tijdloze blikvanger, en het geeft een gezellige en authentieke sfeer aan iedere ruimte in huis. De visgraat vloeren van PVC zijn eenvoudig zelf te leggen. De stroken PVC worden op een ondervloer geplakt met speciale lijm. De stroken kunnen met een stanleymes snel en gemakkelijk worden ingekort, waardoor het op maat maken in een handomdraai gebeurt. Waar je met het leggen van houten vloeren of van laminaat soms dagen bezig kunt zijn, lukt het leggen van PVC vaak in slechts enkele uren. PVC visgraat vloeren lijken op echte visgraat vloeren, maar dan zonder de nadelen van echt hout of van laminaat.

Voordelen van PVC

Dat PVC vloeren leggen eenvoudig is, is niet het enige voordeel aan dit type vloer. PVC vloeren zijn zeer goede warmtegeleiders, waardoor de vloer goed te combineren is met vloerverwarming. Daarnaast zijn PVC vloeren zeer slijtvast en eenvoudig schoon te maken. De vloeren zijn vochtbestendig, dus ook in de badkamer kun je zonder problemen een PVC vloer leggen. Nog een voordeel aan de vloeren, is dat het materiaal geluiden dempt. Daardoor zijn PVC vloeren populair in appartementen en flats. Als klap op de vuurpijl zijn PVC visgraat vloeren ook nog eens voor ieder budget beschikbaar. Een mooie print zoals visgraat in combinatie met de talloze voordelen maken van deze vloeren de perfecte basis voor ieder huis!

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.