previous arrow
next arrow
Slider

LEN architectuur

Ontwerpbureau

Lenny, oprichter van LEN architectuur, studeerde in 2008 af als architect aan de Academie van Bouwkunst in Tilburg. In 2007 was ze al gestart met haar ontwerpbureau. Lenny: “In elk ontwerp staat het zoeken naar de essentie van de opgave centraal. Ik zie ieder project als een unieke vraag waar een specifieke aanpak en functionele oplossing bij horen. Samenwerken en communiceren met de opdrachtgever is hierbij essentieel.”

Onderzoek

“Elke opgave start met een onderzoek naar de locatie en de omgeving, naar de unieke betekenis of kracht voor het ontwerp. Het bewegen door de ruimte en het effect op het zintuiglijke lichaam vormen de leidraad in de ontwerpprocessen. Het is belangrijk dat een ontwerp betekenis heeft in beleving en verschijning. De beleving is uitgangspunt en eindbestemming van elk ontwerp. Hierbij streef ik naar eenvoud en expressie, waarbij de relatie binnen-buiten vaak een beduidende rol speelt. Het ontwerp moet een verhaal zijn dat van begin tot einde klopt. Het doel is omgevingen te ontwerpen die zorgen voor een verfrissende nieuwe kijk bij de gebruikers, hun onderbewustzijn prikkelt en hun waarneming intensiveert.”

____

Meer projecten bekijken van LEN architectuur?

 

Modern landelijke villa

Rust en ruimte stonden centraal tijdens de bouw van dit project. LEN Architecten ontwierp de woning met prachtige details in een moderne landelijke stijl. De woning komt mooi tot zijn recht in een groene omgeving.

LEN architectuur

LEN architectuur


“Ik streef naar eenvoud en expressie, waarbij de relatie binnen-buiten vaak een beduidende rol speelt.

 ___

Contactgegevens:

  • LEN architectuur
  • Gelderdonksestraat 7
  • 4891 PD Rijsbergen

 


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | dec | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media