previous arrow
next arrow
Slider

LENZ Architecten

Artistiek

LENZ Architecten is een creatief architectenbureau, gevestigd in Uden. De architecten zijn artistieke vrijdenkers, treden uit de kaders van bestaande ideeën en zoeken graag de grenzen op van het mogelijke. Ieder project ontstaat door een combinatie van creativiteit en vakkundigheid. LENZ Architecten levert graag meerwaarde in de vorm van extra toepassingsmogelijkheden, door extra uitstraling of door bijvoorbeeld thema’s als duurzaamheid, veiligheid of efficiënt bouwen toe te voegen. Het bureau haalt daardoor uit het project wat erin zit. Onderscheidend aan de manier van werken is de omgekeerde ontwerpvolgorde, waarbij LENZ Architecten van binnenuit het ontwerp opbouwt aan de hand van kenmerken als gebruik, routing en beleving van geluksmomenten. Uit deze opgave ontstaat vervolgens de architectuur, waarbij tevens rekening wordt gehouden met zaken als materiaalkeuze, locatie, zichtlijnen en privacy.

____

Meer projecten bekijken van LENZ Architecten?

  • |

Modern landelijk met weids uitzicht

Deze prachtige villa met een modern landelijk karakter heeft een weids uitzicht in de groene omgeving. LENZ Architecten heeft het ontwerp van deze villa verzorgd en in samenwerking met DAVERVELD Ontwerpers. Zij vulden dit aan met een passend interieur.

Villa met rieten dak

The Art of Living mocht de afgelopen twintig jaar bij de meest exclusieve en spectaculaire (villa)projecten binnenkijken. Eén project dat zeker in dit rijtje thuishoort is deze adembenemende villa, gelegen op een schitterend landgoed. In het ontwerp- en bouwtraject werkten LENZ architecten, interieurarchitect Remy Meijers en Van Dinther Bouwbedrijf op zeer nauwe en integrale wijze samen.

 

LENZ Architecten


“Wij halen alles uit het project wat erin zit.

 ___

Contactgegevens:

  • LENZ Architecten
  • Kerkstraat 37a
  • 5401 BD Uden

 


Web editor: Media team     |

Datum: 01 | dec | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media