Leren wand, alphenberg, the art of living

Leren wand als eyecatcher | Alphenberg

Studio Robin Sluijzer kreeg voor deze woning de opdracht om het interieur te verzorgen. Het voorheen oude café is omgetoverd in een indrukwekkende villa met Bohemian gevoel. De leren wand scheidt de living met de keuken op een speelse manier.

Blikvanger

De leren wand die de woonvertrekken van elkaar scheidt is een echte blikvanger in de woning. De wand dient dus als roomdivider en heeft een opvallende uitstraling. De met staal gecombineerde nissen aan beide zijden van de wand geven een finishing touch. Je kunt niks anders dan je oog laten vallen op deze leren wand wanneer je de woning binnentreedt.

Leren wand, alphenberg, the art of living

Warmte

Het haard- en tv-meubel heeft een leren bekleding en een warme geeltint. Er is gebruik gemaakt van een doorkijkhaard, wat de twee woonruimtes met elkaar verbindt. Het meubel is een sfeervol pronkstuk waarbij je zowel in de woonkamer als bij de eettafel geniet van de warmte die het uitstraalt.

Eigen karakter

Het meubel beschikt over een eigen karakter mede dankzij de leren wandbekleding. Het geeft een exclusieve, luxe en tegelijkertijd ook een stoere uitstraling aan de ruimte. De leren wandbekledingen van Alphenberg zijn in veel soorten en kleuren beschikbaar. Het leer is niet alleen geschikt voor wanden, maar ook voor vloeren, plafonds, meubels en haarden. Voor elk wat wils!

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

Wil je meer projecten bekijken van Alphenberg?

 


Alphenberg, leather, leren

Alphenberg

Ons meesterschap is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om leer toe te passen

__
Meer informatie over Alphenberg?