Leren wandbekleding, alphenberg, the art of living

Leren wandbekleding in elegant interieur | Alphenberg

Wandbekleding geeft een extra touch aan de woonruimte. Ook behoort het gebruik van leer in het interieur tot een echte woontrend van deze tijd. Zo komt ook bij het interieurontwerp van Herman Peters Interiordesign voor deze woning de woontrend terug. De Leren wandbekleding van Alphenberg straalt elegantie en luxe uit.

Leren wandbekleding, alphenberg, the art of living

Leren wandbekleding, alphenberg, the art of living

Woonvertrekken in verbinding

De woonkamer en keuken worden verbonden door prachtige taatsdeuren. Tussen deze deuren is een wand geplaatst. Dit zorgt naast verbinding van de ruimtes ook voor een subtiele scheiding. Het grote keukeneiland met natuurstenen blad is al een plaatje op zich. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke en robuuste materialen in de keuken. De leren suède wandbekleding creëert warme en sfeer in de ruimte. Het natuurlijke materiaal is stijlvol, uniek en ook nog eens duurzaam.

 alphenberg, the art of living

Luxe uitstraling

In de living is gebruik gemaakt van dezelfde leren wandbekleding. Dit zorgt voor een samenhangend geheel van beide woonruimtes. De wandbekleding heeft een opvallend patroon en past mooi bij het kleurgebruik van het andere meubilair. In de wand is aan beide zijden een open haard geplaatst. Zo kan er zowel in de keuken als in de woonkamer genoten worden van sfeervolle warmte van de haarden.

 

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

Wil je meer projecten bekijken van Alphenberg?

 


Alphenberg, leather, leren

Alphenberg

Ons meesterschap is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om leer toe te passen

__
Meer informatie over Alphenberg?