wandbekleding, leren wandbekleding, Alphenberg, leer interieur

  • Alphenberg
  • Tielenstraat 7
  • 5145 RC Waalwijk
  • Tel: +31 (0) 73 74 700 85
  • Showroom
  • Grotestraat 180
  • 5141 HD Waalwijk

Leren wandbekleding slaapkamer | Alphenberg

In deze prachtige boerderijvilla is de perfecte combinatie tussen landelijk en modern wonen terug te vinden. Interieur architect Stephen Vesteegh wist deze boerderijwoning om te toveren tot een uniek design interieur. Alphenberg was in dit project verantwoordelijk voor de leren wandbekleding in de slaapkamer.

Uniek design

De nieuwbouwvilla straalt een landelijke en luxe sfeer uit. Dit begint al bij de entree van de woning, waar een prachtige moderne kroonluchter hangt. Daarnaast beschikt de woning over veel glas en metalen elementen, waaronder de schitterende stalen deuren. Deze eenheid in materialen creëert rust in het design interieur. De slaapkamer met aansluitende badkamer geeft een unieke meerwaarde aan de woning. Alphenberg heeft deze ruimte voorzien van prachtige leren wandbekleding.

wandbekleding, Alphenberg, leer interieur

Wow-effect

De slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping van de woning. Ook hier komt de combinatie tussen landelijk, luxe en modern duidelijk terug. Achter het bed is een wand geplaatst met leren wandbekleding. Alphenberg heeft bij dit project gekozen voor een grijze tint wat een luxueuze uitstraling geeft aan de ruimte. Aansluitend aan de slaapkamer is een prachtige design badkamer gerealiseerd. Het bijzondere bad, dat op losse stenen is geplaatst, geeft een echt wow-effect aan de open ruimte.

wandbekleding, leren wandbekleding, Alphenberg, leer interieur

Leren wandbekleding

Alphenberg is dé specialist als het aankomt op leren interieurbekleding. Het bedrijf wordt gekenmerkt door innovatie en exclusiviteit. Daarnaast beschikt het bedrijf over een deskundig team die ervan overtuigd is dat alles kan met leer. Van leren wandbekleding tot het bekleden van vloeren, alles is mogelijk!

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Peter baas

____

____

Meer projecten zien van Alphenberg Leather?