Licht advies van Hoogspoor Design Light

Hoogspoor Design Light

Het kiezen van de juiste verlichting vinden veel mensen moeilijk. Want het gaat naast de vorm en het design van de lamp ook over hoe het licht daadwerkelijk uit de armatuur komt. Hoogspoor Design Light helpt hierbij en probeert deze keuzes voor hun klanten wat eenvoudiger te maken. Dit doen ze door adviezen uit te brengen, slimme lichtoplossingen te bieden en de mogelijkheid te geven armaturen te bewonderen in hun showroom. Hoe dit precies werkt en waarvoor je allemaal bij hen terecht kunt lees je in dit artikel. 

Licht adviezen 

Allereerst kun je dus bij Hoogspoor Design Light terecht voor licht adviezen. Hierbij bieden zij drie verschillende opties aan; basis lichtadvies, een lichtplan of een magisch lichtplan. Een basis lichtplan houdt in dat er een plan gemaakt wordt op basis van de ruimtes, de indeling en het gebruik. Voor dit lichtplan geldt dat verlichting wordt afgestemd op de mogelijkheden die de ruimte te bieden heeft. Bij een lichtplan vindt een intake plaats waarbij de wensen, mogelijkheden en ideeën besproken worden. Waarna het plan gepresenteerd zal worden. Een magisch lichtplan houdt in dat een volledig en gedetailleerd verlichtingsplan gemaakt en uitgewerkt wordt. De klant heeft de keuze uit meerdere plannen en bepaalt welke uiteindelijk gerealiseerd wordt.

Licht, verlichting, Hoogspoor Design Light

Slimme lichtoplossingen 

Daarnaast biedt Hoogspoor Design Light ook slimme lichtoplossingen. Dit gebeurt wanneer stroompunten bijvoorbeeld op de verkeerde plek zitten. Dit betekent dat lichtpunten alleen op de verkeerde plek geplaatst kunnen worden. Het bedrijf denkt mee en komt met creatieve oplossingen om dit soort problemen te voorkomen. Het maken van een nieuw stroompunt is een hele opgave maar door bijvoorbeeld gebruik te maken van het Endless systeem van David Groppi of de Stringlight van Flos, is het probleem al snel verholpen. Bij beide armaturen maakt de bedrading deel uit van het ontwerp, waardoor het niet uitmaakt waar het stroompunt nu daadwerkelijk zit.  

Showroom  

Ook kunnen klanten langskomen in de schitterende showroom van het bedrijf, om daar de verschillende armaturen in het echt te bewonderen. Op deze manier krijgen zij een duidelijke impressie van de lampen, welke fijner is dan een lichtplan maken door middel van enkel afbeeldingen. Je kunt dus naar de showroom gaan om één specifieke lamp in het echt te zien, maar je kunt er ook inspiratie opdoen. Ze hebben namelijk een enorm grote collectie, waarbinnen iedere armatuur wat anders te bieden heeft. Daarnaast biedt de showroom ook uitkomsten voor het geven van lichtadvies, je kunt er direct om tips vragen.  

Editor: Media team

Datum: 30-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living