Licht en lucht onder jouw perfecte overkapping

Metalura

Een lamellendak van Metalura biedt de ultieme controle over de hoeveelheid licht en schaduw onder jouw overkapping. Deze flexibele constructie, gemaakt van kwalitatieve materialen, verzekerd je van een hoogwaardig resultaat voor de tuin. Een lamellendak van Metalura vormt niet alleen een functionele toevoeging aan jouw buitenruimte, maar het is tevens de sleutel tot het transformeren van die ruimte in een oase van comfort en stijl. Met dit innovatieve systeem heb je de mogelijkheid om de atmosfeer onder jouw overkapping volledig aan te passen aan jouw wensen. Of je nu geniet van een zonnige dag, een verkoelende schaduw verkiest of een heldere sterrenhemel boven je wilt bewonderen, het lamellendak biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit. 

Overkapping, lamellendak, tuin

Bepaal zelf de lichtinval in jouw buitenverblijf 

De robuuste aluminium constructie van een Metalura lamellendak, voorzien van een kantelbaar lamellen, stelt je in staat om zelf de ideale hoeveelheid lichtinval te creëren. Of je nu een overkapping aan huis wilt of een vrijstaande variant, bij Metalura is alles mogelijk. 

Overkapping, lamellendak, tuin

Twee stijlvolle varianten: Moveo en Moveo Supreme 

Metalura biedt keuze uit twee stijlvolle lamellendaken. Kies je voor de elegante Moveo met gemotoriseerde lamellen, waarmee je altijd het optimale klimaat bereikt? Of ga je voor de premium kwaliteit van de Moveo Supreme, met draaibare lamellen en robuuste zuilen? Beide varianten zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. 

Overkapping, lamellendak, tuin

Volop uitbreidingsopties voor jouw lamellendak overkapping 

Iedere lamellendak overkapping wordt bij Metalura op een nette manier afgewerkt, en je hebt de mogelijkheid om deze naar jouw wensen aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een glazen wandsysteem, zoals transparant glas, Steel-ART, of serre light glas of bereid het lamellendak uit met geïntegreerde ledverlichting, waardoor je op elk moment van de dag over de juiste hoeveelheid verlichting beschikt. 

Overkapping, lamellendak, tuin

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie 

Wil je meer weten over een overkapping met lamellendak of andere producten van Metalura? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met het bedrijf. Ontdek de mogelijkheden en creëer de perfecte buitenruimte met Metalura’s lamellendaken. 

Meer ontdekken over verschillende soorten overkappingen? Lees dan deze blog!

Editor: Media Team

Datum: 14-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Metalura