Licht interieur met sfeervolle haard als eyecatcher

Daniëls Openhaarden

Dat de bewoners direct verliefd waren op deze schitterende woning is erg goed voor te stellen. De entree weet direct bij binnenkomst te imponeren. Toch moest er nog veel gebeuren voordat deze woning volledig naar wens van de bewoners was. Hiervoor schakelde zij de interieurdesigners van Dutch Home Design in. Zij realiseerden in zeer korte tijd een woning met een warm, modern interieur waar een serene rust heerst. Binnen het interieur zijn verschillende eyecatchers te herkennen. Een goed voorbeeld hiervan is de schitterende haard van Daniëls Openhaarden, die fungeert als echte sfeermaker.

Haard - daniels Openhaarden - the art of living

Serene living

In de schitterende woonkamer kent een fijne indeling, een uitgekiend lichtplan, consequent gebruik van enkele ton-sur-ton beige kleuren en verfijnde keuze in afwerking, meubilair en accessoires. Hierdoor kon een samenhangend geheel ontstaan waarbij alles tot in detail klopt. De serene living heeft twee zitgedeeltes. Aan de ene kant bestaat de zithoek uit een organisch gevormde bank, die tegenover een waanzinnige haard werd geplaatst. Achter de bank werd speelruimte gecreëerd voor de kinderen om te spelen.

Haard - daniels Openhaarden - the art of living

Luxe haard

Deze luxe haard nam Daniëls Openhaarden voor zijn rekening. Zij wisten de haard op prachtige wijze te verwerken in de wand. Doordat het meubilair maatwerk is en de kasten ook geïmplementeerd werden in de wand, kon ook de haard echt onderdeel worden van het interieur. Deze haard laat dan ook zien waar Daniëls Openhaarden voor staat. Het bedrijf voorziet complexe projecten van haarden met complete rookkanalen. Waarbij zij geen uitdaging uit de weg gaan en dat levert de mooiste en meest unieke resultaten op.

Haard in de woonkeuken

Naast deze haard in de living, was Daniels Openhaarden ook verantwoordelijk voor een haard in de woonkeuken. Ook hier werd de haard op vernuftige wijze geïmplementeerd in de wand. Het luxe behang dat de haard omlijst zorgt ervoor dat de ruimte exclusiviteit en elegantie uitstraalt. De haard draagt bij aan dit gevoel, waardoor ook hier alles klopt.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 26-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jurrit van der Waal