• BVL Gietvloeren
  • Dahliastraat 10
  • 6658 XM Beneden-Leeuwen
  • Contact:
  • Tel.: 06-11382159
  • E-mail: aanvragen@bvlgietvloeren.nl

Lichte gietvloer voor een licht interieur | BVL Gietvloeren

Als het gaat om huizen, geldt vaak het credo: hoe groter hoe beter. Dat ‘groter’ zit hem niet altijd in het aantal vierkante meters. Wanneer een huis bijvoorbeeld veel grote raampartijen heeft, oogt je huis een stuk groter. Ook een vloer kan een waardevolle toevoeging zijn aan die wens van ‘groter’. Deze lichte gietvloer, een recent opgeleverd project van BVL Gietvloeren, laat zien dat de kleur van de vloer ontzettend bepalend is voor de sfeer die er is neergezet. Het eerste plaatje laat een ruime, lichte en toegankelijke living zien waar natuurlijke tinten de overhand hebben gekregen. Stalen profielen onder het meubilair en de zwarte kozijnen zijn de trotse smaakmakers in dit serene geheel. En zoals je ziet: de vloer tilt dit geheel naar een smaakvol esthetisch geheel.

Witte gietvloer

Deze gietvloer UV van BVL, ook wel polyurethaan (PU) gietvloer genoemd, is een vloer die in alle ruimtes van een woning gelegd kan worden. Hij kenmerkt zich doordat hij comfortabel, elastisch en warm is. Je kunt met blote voeten over de vloer lopen, omdat de vloer de omgevingstemperatuur overneemt. Daarnaast is hij naadloos waardoor er geen vuil en viezigheid in de naden achterblijft. Een gietvloer is een zeer hygiënische vloer die daarnaast makkelijk te onderhouden is. Het is optisch een schone vloer, want dagelijks vuil is – anders dan vaak gedacht – niet snel te lokaliseren op een lichte vloer. Als je gaat voor een ultramodern resultaat, bijvoorbeeld een witte gietvloer, zal je ook ervaren dat het onderhoud van de gietvloer eenvoudig is en allesbehalve tijdrovend. Het simpelweg stofzuigen van de vloer en dweilen met warm water is voldoende om de vloer schoon te houden. BVL Gietvloeren heeft daarnaast verschillende documenten en blogs met tips over het onderhoud van jouw droom gietvloer!

Of toch betonlook

Het grote voordeel van de PU gietvloer is dat hij geheel naar wens te maken is. Iedere RAL, NCS en Sikkens kleur is mogelijk. Bij BVL hebben ze ook eigen kleuren die zowel in mono- als duokleur verkrijgbaar zijn. Daarnaast kun je de vloer wat drukker of juist wat rustiger laten leggen, zodat je je persoonlijke touch eraan kunt geven.  Een veel gekozen motief en kleur is de betonlook. De betonlook is zeer goed te combineren met stalen deuren, zwarte of houten keukens. Daarnaast kun je door middel van vloerkleden, warme materialen en kleuren het geheel naar eigen wens maken. De lichte gietvloer van dit project heeft een lichtgrijze toonsetting, maar mijdt het rauwe effect van de betonvloer. Een subtiele keuze, 100% naar smaak! 

 

Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: BVL Gietvloeren

____


Web editor: Rob van Sambeeck     |

Datum: 25 | mei | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media