`lichte gordijnen, indivipro, the art of living

  • Indivipro
  • Vonderweg 39
  • 7468 DC Enter

Licht gordijnen als subtiele raamdecoratie | Indivipro

In het altijd bruisende Amsterdam maakten we kennis met een schitterend gerenoveerd historisch pand. Het creatieve ontwerpbureau I+Y Interior architecture wist het geheel met veel smaak en oog voor detail te transformeren in een bijzonder sfeervolle woning waarin oude en nieuwe elementen hand in hand gaan. De riante, uitgebouwde stadsvilla ademt een tijdloze elegantie die zichtbaar is in elke hoek van het pand en het bijgebouw in de tuin. Opvallend is de gigantische pui die zorgt voor veel daglicht. De raampartij gaat gigantisch ver de hoogte in. Om die hoogte nog eens extra kracht bij te zetten, is gekozen voor lichte gordijnen van Indivipro.

`lichte gordijnen, indivipro, the art of living

Uitbouw van daglicht

Toen de bewoners van het schitterende pand, een gezin met twee jonge kinderen, hun oog lieten vallen op de woning, verkeerde het nog in verouderde staat. Om het geheel geschikt te maken voor bewoning door het gezin, was een grootschalig renovatietraject nodig. Het hele huis werd daarbij gemoderniseerd en voorzien van een compleet nieuwe indeling. De in totaal vier verdiepingen zijn aan de achterzijde 2,5 meter uitgebouwd. De uitbouw over de eerste twee verdiepingen werd verfraaid met een enorme glazen pui en een vide, waardoor het pand een eigentijdse uitstraling heeft gekregen en er meer daglicht de leefruimtes, gesitueerd op de begane grond en eerste verdieping, bereikt. Het moderne interieur bevat natuurlijke tinten en materialen, zoals donker natuursteen, bruin meubilair en grijzige, lichte gordijnen. 

`lichte gordijnen, indivipro, the art of living

Meer over Indivipro

Indivipro is een internationale groothandel en importeur van raamdecoratie waaronder Nature Deco en Lutron. Het bedrijf beschikt over een eigen atelier in Twente waar een groot deel van het assortiment te bezichtigen is. Met het eigen atelier en team van gespecialiseerde mensen kan het bedrijf ieder project in binnen of buitenland realiseren. 

Het bedrijf heeft een aantal exclusieve stoffen laten ontwerpen door bekende Nederlandse designers. Onder andere Marcel Wolterinck en Francois Hannes hebben meegewerkt aan de collectie van Indivipro. Daarnaast werkt het bedrijf samen met een befaamde Italiaanse weverij, die uitsluitend het topsegment bedient. Merken als Armani en Missoni zijn hier kind aan huis

`lichte gordijnen, indivipro, the art of living

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Indivipro

____

Raamdecoratie, Exclusief, Design, Interieur

____

Meer projecten van Indivipro bekijken?