lichte keuken, van essen keukens, the art of living

  • Van Essen Exclusieve Keukens
  • Essenerweg 100
  • 3774 LC Kootwijkerbroek
  • Tel: +31 (0) 342 47 87 97
  • Tel. | Mail
  • Tel: +31 (0) 342 47 87 97
  • Info@vanessenkeukens.nl
  •  

Lichte keuken van Calacatta Gold marmer | Van Essen Exclusieve Keukens

Eigenlijk zijn alle keukens op ons platform wel leefkeukens te noemen. Ze hebben allemaal de grootte die zich ervoor leent om erin te leven, letterlijk. Zo ook deze prachtige lichte keuken van Van Essen Exclusieve Keukens. Het is wederom een ruimte keuken die erop ingericht is om samen te komen. De eettafel maakt duidelijk deel uit van de keuken. Dit model, de Canova/Adriano is uitgevoerd in mooie Engelse Farrow en Ball kleuren. De keukenwand is een blinde wand met panelen. Wat meteen in het oog springt is het Calacatta marmer in de Gold uitvoering. Saillant detail: dit materiaal is tevens gebruikt voor het inrichten van de badkamer. Hierdoor ontstaat door het gehele huis een mooie eenheid en herhaling.

lichte keuken, van essen keukens, the art of living

Mix van stijlen

Het werkblad van deze lichte keuken is gemaakt van prachtig wit marmer. De adering is duidelijk, maar geen hard contrast, wat mooi matcht met de zijdeglans afwerking van de fronten. Het marmer loopt door als spatwand naar boven richting de strak weggewerkte afzuigkap en naar rechts middels een schap. De Brons Patinee kraan van Quooker geeft dit Engelse geheel een Italiaanse vibe. Door de keuken tegen alleen een achterwand te plaatsen, krijg je optisch een zeer grote keuken, wat de beleving intensiveert. De keuken is greeploos en strak; de kastenwand bevat omlijsting die juist weer een landelijke sfeer oproept. Het is een mix van stijlen die samenkomen als een droomkeuken van de bewoners. Het is een persoonlijk plaatje en daarom zeer authentiek.  

lichte keuken, van essen keukens, the art of living

Meer over Van Essen Exclusieve Keukens

25 jaar geleden begon Martin van Essen als meubelmaker en intussen is Van Essen Exclusieve Keukens uitgegroeid tot een welbekende luxekeukenleverancier. Met meer dan tien medewerkers in dienst voor de realisatie van luxe keukens heeft hij al diverse projecten gerealiseerd, van landelijke tot aan industriële keukens. Samen met een team van professionals worden alle keuzes voor de keuken aan de hand van een goed advies gemaakt. Zo ontstaat er een ontwerp dat voldoet aan al jouw voorkeuren, maar daarnaast ook functioneel en realiseerbaar is. Doordat de organisatie met uiterst zorgvuldig geselecteerde merken werkt zoals Miele, Quooker, Bora, Gaggenau en Sub Zero Wolf wordt een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd en wordt de keuken voorzien van alle gemakken van het heden.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Van Essen Keukens

___

Van Essen Exclusieve Keukens

___

Meer projecten bekijken van Van Essen Exclusieve Keukens?