Lichtplan, in-lite, buitenverlichting, lampen

  • in-lite design
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Lichtplan in moderne tuin | in-lite

In een woonwijk in de provincie Gelderland steelt één tuin echt de show. Deze tuin is voorzien van heerlijke zitplekken en gezellige hoekjes om helemaal tot rust te komen. Door het gebruik van verschillende hoogtes is een speels effect gecreëerd. Wanneer de zon ondergaat komt de tuin echt tot leven. Door de combinatie van verschillende lampen is de sfeer van deze tuin maximaal. Het prachtige lichtplan is gerealiseerd door in-lite.

Tuinontwerp

Deze prachtige buitenruimte is ontworpen door Björn Meulenberg tuinontwerp en advies. In-lite werd ingeschakeld voor het lichtplan. Eenmaal op locatie werd al snel duidelijk dat dit tuinontwerp zich perfect leent voor het ACE Concept van in-lite. ACE is een van de meest complete conceptseries binnen het in-lite assortiment en biedt staande lampen en wandlampen in wel vijf verschillende kleuren. Het ontwerp van de armaturen uit het ACE Concept is minimalistisch en de led lichtbron produceert een kenmerkend strak lichtbeeld. In deze tuin zijn alle mogelijke ACE armaturen toegepast. Door de staande lampen en wandlampen te combineren wordt de hele tuin verlicht zonder eenheid in kleur en stijl te verliezen. Om extra sfeer te geven en de mooie bomen uit te lichten zijn in-lite SCOPE armaturen toegevoegd. In deze tuin is gekozen om de ACE toe te passen in de Special Edition kleur Flat Grey. Ben jij op zoek naar een andere kleur? De armaturen uit het ACE Concept zijn ook verkrijgbaar in de kleuren Rosé Silver, Dark Grey, White, en Corten.

Maximaal spelen met licht

Met deze verlichting is het mogelijk om maximaal te spelen met het licht. In-lite biedt hiervoor extra accessoires aan zoals WINK voor de staande ACE, SHUTTERS voor de wandlampen en diverse lenscovers voor een helder of juist diffuus lichtbeeld. In het lichtplan van in-lite komen alle unieke eigenschappen van de armaturen uit het ACE Concept perfect tot hun recht.  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van het in-lite  ACE  Concept voor jouw tuin? Neem dan contact op met in-lite voor het perfecte lichtplan!

 

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: in-lite

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?