Lichtplan project Maliebaan

Delektro

In het centrum van het historische stadsgebied van Utrecht, langs de majestueuze Maliebaan, staat een monumentaal pand met een intrigerende wens.: transformeer het tot een exclusief kantoor. Deze transformatie is een verhaal van liefde en toewijding, waarin elk detail met zorg is gekozen om een visie tot leven te brengen. Delektro was nauw betrokken bij het lichtplan van dit project. 

Lichtplan, interieur, exclusief

Transformatie  

Het uitzicht op dit monumentale pand is indrukwekkend. Het gebouw, een bewijs van de rijke geschiedenis van de stad, straalt statigheid uit. De opdrachtgever deelde een passie voor de unieke uitdaging om dit historische juweeltje om te toveren tot een exclusief kantoor. De transformatie begon met het strippen van het gebouw, waarna Delektro als betrokken expert de E-installatie een nieuw leven inblies. Ze zijn trots op het lichtplan dat ze hebben neergezet. Elk aspect van de renovatie kreeg de aandacht die het verdiende, van de technische aspecten tot het interieurontwerp. 

Lichtplan, interieur, exclusief

Samensmelting  

De resultaten spreken voor zich. Het kantoor dat nu schittert aan de Maliebaan is een toonbeeld van klasse en verfijning. Elke keuze, zowel op het gebied van techniek als design, is met zorg en aandacht gemaakt. Het team van Delektro team was verantwoordelijk voor verschillende aspecten waaronder het lichtplan, de installatie van domotica en de montage van strakke en stijlvolle Kreon plafonds met geïntegreerde audio en verlichting. Daarnaast ook voor de ophanging van exclusieve armaturen, en zelfs de basisfunctionaliteiten zoals data-aansluitingen en een brandmeldinstallatie. Wat dit project echt bijzonder maakt, is dat dit in samenwerking is bereikt – een resultaat om trots op te zijn. 

Lichtplan, interieur, exclusief

Vakmanschap  

Bij sommige projecten krijgt Delektro de unieke kans om een totaalinstallatie te leveren, en dat doen ze met liefde en oog voor detail. Het Maliebaan Project in Utrecht is een perfect voorbeeld van hoe liefde en aandacht voor vakmanschap kunnen leiden tot een adembenemende transformatie. Dit kantoor is niet alleen een werkplek; het is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Utrecht en een toonbeeld van exclusiviteit en verfijning. 

Meer inspiratie

Ben je geïnspireerd geraakt door dit meesterwerk van renovatie, interieur design en lichtplan? Wil je ook jouw visie tot leven brengen in een exclusieve kantoorruimte? Aarzel dan niet om contact met Delektro op te nemen. Het team van experts staat klaar om jouw dromen te verwezenlijken en een ruimte te creëren die perfect past bij jouw visie en behoeften. Samen met jou hoopt het bedrijf een nieuwe wereld van mogelijkheden te verkennen! 

Editor: Media Team

Datum: 10-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Delektro