lifestyle inspiratie, exclusieve auto's, luxe jewels, event the art of living, lifestyle inspiratie, woonbeurs, woonevent, exotische reizen, luxe reizen, experience travel, exclusieve reis, reis op maat

Lifestyle inspiratie

Lifestyle is een groot begrip wat vaak wordt geverifieerd aan ‘een gezonde levensstijl’. Bij The Art of Living verstaan we onder lifestyle, producten die meer luxe in je leven brengen. Bijvoorbeeld exotische reizen, grote vakantiehuizen, culinaire restaurants en luxe sieraden. In samenwerking met een aantal specialisten hebben wij enkele partijen gecontracteerd om hun producten en informatie te delen en te presenteren. Ze vertellen op het event alles over de nieuwste producten en technologieën. Zo verkrijg je extra lifestyle inspiratie om jezelf op zijn tijd een keer te verwennen!

Luxe auto’s

Naast de prachtige sieraden waar het hart van menig vrouw harder van gaat kloppen, hebben we voor man lief een selectie gemaakt van een aantal exclusieve auto’s. Bekijk en bewonder de nieuwste modellen van superieure automerken.

Exotische reizen

Een vakantiehuisje in Spanje, Frankrijk of Italië is leuk als je graag meerdere keren per jaar wil verblijven in dit land. Maar als je graag meerdere landen in één jaar bezoekt, of jaarlijks een ander land, is het veel leuker om een grote exotische reis te maken. Naar Australië, een deel van Amerika of misschien wel een land in Azië. Speciaal voor het maken van verre en luxe reizen op maat heeft The Art of Living een samenwerking met een gespecialiseerde reisorganisatie die op het event je alles kunnen vertellen over diverse landen, exclusieve resorts en bijzondere cruises.

Klik hier om alle lifestyle exposanten te zien!