Lifs Interior Design

Lifs Interior Design is gevestigd in Heiloo en bestaat 12 jaar. Wij adviseren particuliere- en zakelijke opdrachtgevers bij vragen over indelingen, kleuren, keukens etc. De interieuradviezen werken wij uit in een ontwerp met 3D plattegrond. Na het ontwerp is er de mogelijkheid om Lifs in te schakelen voor de projectbegeleiding. Wij hebben een betrokken netwerk van vakmensen, ieder met hun eigen specialiteit. Ook hebben wij de mogelijkheid om bij diverse merken meubels en verlichting in te kopen.

Projecten van Lifs Interior Design

Informatie over Lifs Interior Design


Naast het ontwerpen van interieurs maken wij ook tuinontwerpen in 3D. Zo worden interieur en exterieur mooi 1 geheel! De projecten van Lifs worden gepubliceerd in diverse woonbladen, waaronder het woonblad Stijlvol Wonen. Lifs is ook actief op Pinterest, hier inspireren wij maandelijks meer dan 1 miljoen kijkers.

Ons werkgebied is voornamelijk Noord-Holland. Maar ook buiten Noord-Holland is geen probleem. De opdrachtgever staat altijd centraal en Lifs kijkt naar de juiste verhoudingen, zichtlijnen, eenheid en balans in het interieur. Een intake is vrijblijvend!