Lifs Interior Design

Lifs Interior Design

Lifs interieuradvies & styling leeft zich helemaal in in de woonwensen van de opdrachtgevers. Door deze persoonlijke benadering toe te passen, ontstaat er iedere keer weer een prachtig en persoonlijk eindresultaat. Stephanie Pater is het brein achter haar ontwerpbureau Lifs interieuradvies & Styling.

Stephanie ontwerpt vanuit haar kracht, de persoonlijke benadering, allerlei uiteenlopende projecten op zowel particulier- als zakelijk gebied. Haar stijl is te herkennen aan de tijdloze ontwerpen met warme elementen en materialen. Door middel van maatwerk realiseert Stephanie mooi en praktisch ingedeelde ruimtes die fantastisch aansluiten bij de opdrachtgevers! Ze realiseert een nieuw thuis voor de opdrachtgevers.

___

Meer projecten van Lifs Interior Design zien?

 

Intieme grijze woonkamer

Deze intieme grijze woonkamer is een perfect voorbeeld van een zeer geslaagde metamorfose. De rustige basis van het interieur is aangevuld en aangesterkt door het toevoegen van warme materialen. Hierdoor er in het eindresultaat een intieme en warme look and feel tot stand gekomen.

Modern interieur met erker

Deze woning is een metamorfose ondergaan die het uiterste uit het huis gehaald heeft. De indeling bestaat uit een grote ruimte waar grenzen aangegeven zijn door stalen puien met glas. De erker in de voorgevel maakt deze woning karakteristiek en is een echte toevoeging in de uitstraling van het interieur.

Openslaande deuren als eyecatcher

De grote kracht van Lifs interieuradvies & styling is het inleven in de woonwensen van de opdrachtgevers en de persoonlijke benadering in het gehele proces. Zij creëren uiteenlopende projecten op zowel particulier als zakelijk gebied. In dit tijdloze interieur is er gekozen voor openslaande deuren als eyecatcher met warme materialen en maatwerkoplossingen.

 

Lifs Interior Design

Stephanie Pater


“Door je totaal in te leven in de woonwensen van de opdrachtgever, ontstaat er altijd eindresultaat wat volledig aansluit bij de bewoners.”

 

___

Contactgegevens:

  • LIFS interieuradvies & styling
  • Holleweg 44
  • 1851 KH Heiloo


Web editor: Media team     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Eva Wagner


Eva Wagner adviseert haar klanten graag bij het verbouwen of (her)inrichten van een woning…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media