Lifs interieuradvies & styling

Lifs interieuradvies & styling leeft zich helemaal in in de woonwensen van de opdrachtgevers. Door deze persoonlijke benadering toe te passen, ontstaat er iedere keer weer een prachtig en persoonlijk eindresultaat. Stephanie Pater is het brein achter haar ontwerpbureau Lifs interieuradvies & Styling.

Stephanie ontwerpt vanuit haar kracht, de persoonlijke benadering, allerlei uiteenlopende projecten op zowel particulier- als zakelijk gebied. Haar stijl is te herkennen aan de tijdloze ontwerpen met warme elementen en materialen. Door middel van maatwerk realiseert Stephanie mooi en praktisch ingedeelde ruimtes die fantastisch aansluiten bij de opdrachtgevers! Ze realiseert een nieuw thuis voor de opdrachtgevers.

___

Meer projecten van Lifs interieuradvies & styling zien?

 

Intieme grijze woonkamer

Deze intieme grijze woonkamer is een perfect voorbeeld van een zeer geslaagde metamorfose. De rustige basis van het interieur is aangevuld en aangesterkt door het toevoegen van warme materialen. Hierdoor er in het eindresultaat een intieme en warme look and feel tot stand gekomen.

Modern interieur met erker

Deze woning is een metamorfose ondergaan die het uiterste uit het huis gehaald heeft. De indeling bestaat uit een grote ruimte waar grenzen aangegeven zijn door stalen puien met glas. De erker in de voorgevel maakt deze woning karakteristiek en is een echte toevoeging in de uitstraling van het interieur.

Openslaande deuren als eyecatcher

De grote kracht van Lifs interieuradvies & styling is het inleven in de woonwensen van de opdrachtgevers en de persoonlijke benadering in het gehele proces. Zij creëren uiteenlopende projecten op zowel particulier als zakelijk gebied. In dit tijdloze interieur is er gekozen voor openslaande deuren als eyecatcher met warme materialen en maatwerkoplossingen.

 

Lifs interieuradvies & styling, profielfoto

Stephanie Pater


“Door je totaal in te leven in de woonwensen van de opdrachtgever, ontstaat er altijd eindresultaat wat volledig aansluit bij de bewoners.”

 

___

Contactgegevens:

  • LIFS interieuradvies & styling
  • Holleweg 44
  • 1851 KH Heiloo


Web editor: Media team     |

Datum: 22 | mei | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Zout Ontwerphuis

ZOUT Ontwerphuis


ZOUT Ontwerphuis is de nieuwe lichting ontwerpers waar creatief bloed verder kruipt dan vast specialisme…

I+Y Interior architecture


Het Nederlandse architectuur bedrijf I+Y Interior architecture heeft een passie voor het maken concepten en het uitvoeren daarvan…

Anne Claus


Anne Claus Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media