Lift je interieur naar een hoger niveau met deze 3 design tips

Aesy Liften

Het begint allemaal met de juiste plaatsing van de lift. Een goed doordachte positie van de liftdeur kan het verschil maken tussen een naadloze integratie en een onhandige toevoeging aan uw ruimte. Vermijd obstakels in de buurt van de ingang en zorg ervoor dat de toegang gemakkelijk te bereiken is. Een slimme keuze is om de lift in de buurt van de trap te plaatsen, waardoor deze harmonieus opgaat in de rest van het huis. Dit creëert niet alleen een functionele flow, maar verbindt ook verschillende niveaus op een elegante manier.

Speel met kleuren voor een modern effect

Het kleurenschema van de lift is cruciaal om een naadloze integratie met het interieur te bereiken. Bij het kiezen van kleuren moet rekening worden gehouden met natuurlijk licht, ruimtegrootte en de gewenste stijl. Zwart-wit tinten met een subtiel kleuraccent kunnen een eigentijdse, strakke uitstraling geven. Aan de andere kant creëren warme, natuurlijke kleuren een uitnodigende en ontspannen sfeer. Bij Aesy Liften bieden we meer dan 300 RAL-kleuren en verschillende afwerkingen aan, waardoor de lift perfect aansluit op uw interieur. Denk niet alleen aan de kleuren binnen de lift, maar zie het als een geheel, waarbij de kleur van de lift een integraal onderdeel is van uw interieurontwerp. Met ons uitgebreide kleurenaanbod weet Aesy Liften aan alle wensen te voldoen en zijn er mogelijkheden voor iedere soort woning.

Vloeren die samensmelten met stijl

Een andere belangrijke factor in de integratie van een lift is de vloer. Bij Aesy Liften bieden we de mogelijkheid om de vloer van de lift te laten matchen met de vloer die al in uw gebouw ligt. Dit creëert een naadloze overgang tussen verschillende niveaus. Als dit niet mogelijk is, kunt u kiezen voor een contrasterende vloer die een extra visuele dimensie toevoegt. Met de Air® liftserie heeft u zelfs de mogelijkheid om het platform achter het bedieningspaneel aan te passen in hout, stof of metaal, waardoor u de lift kunt personaliseren en integreren volgens uw eigen stijl.

Ontwerp uw eigen liftervaring

Bij Aesy Liften begrijpen we dat elk interieur uniek is. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw eigen lift te ontwerpen met onze lift configurator. Kies zelf de kleuren, materialen, deuren, en meer. Na het samenstellen van uw ontwerp, stuur het direct door naar onze liftadviseurs. Ze zullen contact met u opnemen en waardevol advies bieden om uw liftervaring volledig te personaliseren. Met meer dan 70 jaar ervaring weet Aesy Liften alles over kwaliteit, duurzaamheid en service. Bij Aesy Liften gaan wij voor gezamenlijk resultaat, dit wordt niet alleen gedaan voor de plaatsing van de lift, maar ook voor het onderhoud. Het bedrijf streeft naar langdurige relaties met klanten en het personeel dat gebaseerd is op vertrouwen en tevredenheid. Met trots kan Aesy Liften zeggen dat vele klanten met nieuwe projecten al jaren terugkeren. De liften worden regelmatig aan particulieren verkocht vanwege andere particulieren die ons aanbevelen. Naast service staat het bedrijf voor kwaliteit. Deze kwaliteit kan geboden en gegarandeerd worden vanwege de productie in eigen huis.

Naadloze integratie met stijl

Door slimme positionering, het kiezen van het juiste kleurenschema en vloeren die perfect samensmelten, kunt u een lift naadloos integreren in uw interieur. Bij Aesy Liften streven we ernaar om niet alleen functionele liften te leveren, maar ook esthetisch aantrekkelijke oplossingen die passen bij de unieke stijl van uw huis of gebouw. Durf verder te denken dan alleen functionaliteit en maak van uw lift een designelement dat uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Als u enthousiast bent over het idee om een lift naadloos in uw interieur te integreren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 0316-246246 of stuur een e-mail naar info@aesyliften.nl en laat ons u helpen bij het realiseren van een unieke liftervaring in uw huis of gebouw.

Editor: Media Team

Datum: 05-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Aesy Liften