Liften


Artikelen

Meer over Liften

Liften, trap, Aesy liftenWil jij ook meeliften?

Liften, geschikt voor ieder gebouw. Zo lang mogelijk zorgeloos in je eigen woning blijven wonen? Dan is een huislift de oplossing! Het hele huis wordt hiermee toegankelijk, voor nu en voor later.

Een lift is natuurlijk makkelijk om jezelf van ruimte tot ruimte te verplaatsen, maar is daarnaast ook erg handig om spullen mee te verplaatsen. Het is natuurlijk een grote investering, maar onthoud dat het veel bewegingsvrijheid en comfort biedt en daarnaast ook meerwaarde voor het huis.

Ben je aan het nadenken om een lift in huis te plaatsen, dan zal je vast met wat vragen zitten. Moet ik aanpassingen doen in mijn huidige woning? Dit hoeft in principe niet, er is voor een huislift geen liftput nodig, maar enkel verlaging van de vloer waar de lift begint. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan de lift eventueel op de huidige vloer geplaatst worden waaraan een opritje wordt toegevoegd. Verder zal er in het plafond een sparing gemaakt worden en is het van belang dat er een elektra aansluiting aanwezig is.
Past een huislift wel in mijn woning? Grote kans van wel, een lift hoeft namelijk niet gelijk heel groot te zijn. Een lift die minder dan één meter diep is kan meestal in het huidige trappengat gevestigd worden. Naast de lift kunnen er ook nog trappen geplaatst worden. Bij een huislift komen er veel voordelen om de hoek kijken. Ben je opzoek naar wat extra luxe of voor het gemakkelijk rond bewegen in huis, dan is een huislift de oplossing! Een huislift zal zorgen voor meer toegankelijkheid, een verbeterde veiligheid, geeft een gevoel van luxe, voor een toekomst in jouw huidige woning en je creëert meerwaarde. Ben jij opzoek naar een huislift in België, bekijk dan nu het aanbod van Aesy liften.

Binnen de liften markt zijn er een aantal verschillen waar een keuze tussen gemaakt moet worden. Naast de huislift kennen we ook de traplift. Bij een traplift gaat het om een stoel die over een rail wordt voortbewogen door een gevestigde elektromotor. Dit type lift is vooral bedoeld voor personen die niet naar boven of beneden kunnen op eigen kracht.

Naast liften voor in huis zijn er ook liften voor op kantoren, in winkels, in showrooms en in magazijnen bijvoorbeeld.  De grootte en de plek van de lift is natuurlijk afhankelijk van het gebouw waar hij geplaatst zal worden. Opzoek naar gemak in huis of op werk, denk dan zeker na over het aanschaffen van een lift!