Ligbad, RIHO, Badkamer, Design

  • Riho International b.v.
  • Hermesstraat 10
  • 5047 TS Tilburg

Vrijstaand ligbad | Riho

Een villa als deze zien we niet vaak. Het is een huis uit duizenden. Een perfect huis dat inspireert en tegelijk een intens gevoel van ontspanning en vakantievrijheid oproept. Het prachtige interieur, gerealiseerd door RMR Interieurbouw, overtreft alle verwachtingen. De exclusieve badkamer van de woning is een echte eyecatcher. Het vrijstaande ligbad en de waskommen werden geleverd door Riho.

Veel mogelijkheden

Er is goed nagedacht over de indeling van de woning. De villa is groots maar oogt niet overdreven groot. Alle ruimtes vloeien naadloos en functioneel in elkaar over. Op de tweede verdieping bevindt zich een extra slaapkamer en badkamer met ligbad. Momenteel is dit hét domein van de jongste dochter, maar dit kan in de toekomst moeiteloos een andere bestemming krijgen. De villa biedt ongekend veel mogelijkheden en plekken die tot ontspanning bieden.

Ligbad, RIHO, Badkamer, Design

En suite badkamer

Wanneer men de slaapkamer inclusief en suite badkamer betreedt, valt meteen het witte vrijstaande ligbad op. De slaapkamer en de badkamer worden van elkaar gescheiden door middel van een open haard die dient als roomdivider. Het witte ligbad vormt hét middelpunt van de ruimte en is vormgegeven in een specifieke en opvallende vorm. Deze vorm komt ook terug in de waskommen van Riho.

Ligbad, RIHO, Badkamer, Design

Stijlvol en comfortabel

Riho is dé specialist op het gebied van ligbaden, badkamermeubels en douches van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf heeft een duidelijke passie voor sanitair. Dit komt terug in de hoogwaardige kwaliteit en het verrassend design van de producten. De ambitie van het bedrijf luidt dan ook: jou de badkamer van jouw dromen laten creëren. Stijlvol en comfortabel. Een badkamer waarin je tot rust komt.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Dré Wouters

___

___

Meer projecten van Riho bekijken?