Slider1
Slider2
Slider3
Slider4
Slider5
previous arrow
next arrow

Linda Lagrand | Luxe interieur

Linda Lagrand is een interieurontwerpster die zich graag laat inspireren door de nieuwste trends uit Parijs en de sfeer van verre reizen. Een luxe interieur ontstaat dankzij frisse nieuwe ideeën, exclusieve materialen en unieke kleurcombinaties. Haar Scandinavische roots zorgen voor een unieke stijl en een voorkeur voor minimalisme.

Lagrand staat bekend om haar ontwerpen die vaak kunstzinnig, met eigenwijze details, van aard zijn. Dit is wat haar werk onderscheid van menig andere interieurontwerpers. Linda gaat samen met haar opdrachtgevers op zoek naar een identiteit die past bij het gebouw, de levensstijl en uiteraard de opdrachtgevers zelf.

Na ruim tien jaar en menig projecten, heeft Linda de nodige ervaring om diverse interieurs te ontwerpen en te realiseren. Zo heeft ze al verschillende hotels, restaurants, kantoren en woningen ontworpen. Haar projecten zijn voor zowel voor de zakelijke als particuliere markt.

___

Alle luxe interieurs van Linda Lagrand zien?

 

  • |

 

Interieur design

Deze villa ademt design, maar straalt daarbij ook speelsheid uit. Door het gebruik van speciale, hoogwaardige en stijlvolle elementen onderscheidt de ‘designvilla’ zicht van al het ander. Het ontwerp van deze woning is gebaseerd op een mix van vernieuwing en eenvoud om een stijlvol interieur te kunnen realiseren.

Stadsappartement

Dit ruime appartement is helemaal ingericht naar wens van de opdrachtgever. Door verschillende stijlen en kleuren te combineren ontstaat er een speels effect in de woning. Ondanks dat oogt het interieur toch rustig en opgeruimd. Linda heeft de ruimte in dit appartement optimaal benut.

Penthouse Rotterdam

Vanaf de bouw van dit penthouse is Linda Lagrand betrokken geweest bij dit project. Hierdoor kon ze haar ontwerp en ideeën direct doorvoeren en is er een prachtige combinatie van kleur en materiaalkeuze ontstaan.

Ruimtelijke gezinswoning

De jaren ’30 stadsvilla is volledig gestript en opnieuw ingericht. De woning beschikt nu over lange zichtlijnen, openlijke ruimtes en veel lichtinval. Iedere ruimte heeft zijn eigen unieke karakter en geeft vorm aan het totaalplaatje.

Kantoor interieur

Je kantoor met aandacht inrichten is belangrijker dan gedacht wordt. Niet alleen waarborgt het een fijne omgeving voor werkgevers en werknemers. Het is een motiverende omgeving waar de productiviteit van stijgt. Ook de eerste indruk van het bezoek is enorm belangrijk. Je fijn voelen op het werk staat hoog op het prioriteiten lijstje.

Luxueus Penthouse

Dit appartement beschikt over het ultieme comfort van een luxe hotelsuite. Linda Lagrand realiseerde een geheel nieuw interieur voor dit prachtige penthouse. Het uitzicht op de Skyline van Rotterdam wordt onderdeel gemaakt van dit unieke totaalplaatje.

Interieur design

Onlangs opende ELLE & MOI haar deuren: de grootste high-end beautysalon van Rotterdam met alle vakgebieden op één locatie. Linda Lagrand heeft de beautysalon voorzien van een luxe interieur.

Luxe appartement

Dit prachtig appartement vormt een mooi geheel met een tijdloze uitstraling. De combinatie van moderne en klassieke elementen zorgen voor een luxe gevoel. Linda Lagrand heeft samen met haar team dit bijzondere interieur gerealiseerd.

 

 

Linda Lagrand, luxe interieur, interieur

Linda Lagrand


“Ik houd van strakke lijnen, gedempte kleuren en mooie materialen als hout en natuursteen”

 

___

Contactgegevens:

  • Linda Lagrand – Interior Design
  • Scheepstimmermanslaan 35b
  • 3016 AE Rotterdam

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Label31

Label31


Label31 is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en product design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media