Lineaire verlichting Orbit Lighting, modern design, Led verlichting, structuur

  • ORBIT NV.
  • Schoonmansveld 35
  • 2870 PUURS België

Lineaire verlichting | Orbit Lighting

Interfood, een internationaal zuivelbedrijf gevestigd in Bladel, heeft onlangs een nieuw kantoorgebouw geopend. Het kantoor heeft een strakke, grotendeels lineaire stijl en dit wordt benadrukt door de SNAP maatwerkprofielen van Orbit Lighting. De lineaire verlichting creëert een visuele structuur door het gehele pand. De eenheid zorgt voor kalmte, waardoor de concentratie van werknemers optimaal wordt gestimuleerd.

Samenwerking tussen kwaliteitsmerken

In samenwerking met CS2 Architecten, voorheen VLCS, en Elektro Theuws heeft Orbit Lighting een functioneel lichtplan gecombineerd met sfeervolle verlichting. De LED lichtlijnen zijn zo verwerkt in de akoestische plafonds dat er een mooi geheel is ontstaan binnen de verschillende ruimtes in het kantoorgebouw in Bladel.

Lineaire verlichting Orbit Lighting, modern design, Led verlichting, structuur

Internationaal team van specialisten

Orbit Lighting ontwikkelt en produceert al meer dan twintig jaar high-end, moderne architecturale verlichtingssystemen voor de verfijnde verlichtingsmarkt, zoals luxe kantoren, hotels, leisure, detailhandel en woonruimtes. Voor de kwalitatieve verlichtingsarmaturen werkt Orbit met een internationaal dealernetwerk van creatieve lichtspecialisten. Het Orbit-team is bekroond met verschillende internationale designprijzen.

Lineaire verlichting Orbit Lighting, modern design, Led verlichting, structuur

Internationale speler in de wereld van verlichting

Orbit Lighting streeft ernaar voorop te lopen in de snelle evolutie van LED-verlichtingsoplossingen die de omgevingskwaliteit en de sfeer in zowel openbare als private ruimtes verbeteren. Het team van Orbit is voortdurend bezig met het optimaliseren van de elektronica, optica en mechanica. Orbit Lighting doet geen concessies op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid, waardoor het een glansrijke reputatie heeft vervaardigd bij toonaangevende, internationale architecten, lichtconsulenten en projectontwikkelaars. Orbit heeft zich gepositioneerd als een gevestigde, internationale speler in de wereld van architecturale projectbelichting.

Lineaire verlichting Orbit Lighting, modern design, Led verlichting, structuur

___

Meer projecten bekijken van Orbit Lighting?

Orbit Lighting


Web editor: Media team     |

Datum: 16 | mrt | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media