Living Concrete Bioloft: een karakteristieke gietvloer

DRT Vloeren

DRT Vloeren is al meer dan veertig jaar specialist in gietvloeren en terrazzovloeren. De vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en weten ieder interieur naar ongekend niveau te tillen. DRT Vloeren denkt graag mee met hun klanten om zo keer op keer tot het gewenste resultaat te komen. Het bedrijf werkt daarnaast zowel in nieuwbouw als in renovatie omgevingen én ze nemen ook de ondervloer inclusief vloerverwarming voor hun rekening. Klanten kunnen dus genieten van een complete service. Graag lichten we één van hun gietvloeren uit: DRT Living Concrete Bioloft. Deze gietvloer is absoluut het overwegen waard! 

Gietvloer, vloeren, DRT Vloeren, The Art Of Living

Uniek vloersysteem 

Bijzonder aan de DRT Living Concrete Bioloft vloer is dat de cementgebonden gietvloer poederachtig aanvoelt. Dit zorgt ervoor dat het vloersysteem er levendig en chic uit komt te zien, maar ook dat de vloer ijzersterk is en aangenaam warm aanvoelt. Bovendien is het interessant om te weten dat de prachtige vloer geheel vrij is van benzylalcohol en emissies én er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke vulmiddelen. Het zorgt ervoor dat de vloer een uniek en karakteristiek uiterlijk heeft gekregen. Wat al helemaal goed tot zijn recht komt door het vakwerk van de professional die de vloer met finesse aanbrengt.  

Lange levensduur 

De Living Concrete Bioloft is sterk en duurzaam. Wat betekent dat het de tand des tijds kan doorstaan, zelfs in veeleisende ruimtes. De gietvloer is dan ook bestand tegen slijtage, vlekken én krassen. Dit maakt de vloer erg geschikt voor gebruik in zowel residentiele als commerciële ruimtes.  

Gietvloer, vloeren, DRT Vloeren, The Art Of Living

Veelzijdig product  

Naast dat de vloer enorm praktisch is en een goede kwaliteit kent, ziet de vloer er ook fantastisch uit. De gietvloer kan aangepast worden naar iedere interieurstijl. Van industrieel tot chic en exclusief; het maakt niet uit welke stijl je aanspreekt de vloer zal er altijd bij aansluiten. Deze ongeëvenaarde veelzijdigheid spreekt tot de verbeelding en prikkelt daarmee ontwerpers en architecten, waardoor jouw droominterieur werkelijkheid wordt.  

Editor: Media Team

Datum: 20-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DRT Vloeren