LivingLux

LivingLux verkoopt unieke en kwalitatieve maatwerk producten voor vloer, wand en raam. In het verlengde hiervan, begeleiden wij totaalprojecten voor de inrichting van uw woning, kantoor of horecazaak. Wij zijn daarmee een One-Stop-Shop in de interieurbranche voor particulieren, ontwerpers en architecten.

Informatie over LivingLux


008
006
003
001
009
015
010
012
007
011
previous arrow
next arrow

Wij bieden zeer uitgebreide collecties van binnen- en buiten zonweringen, commerciële- en woonvloeren, lederen wand-, trap- en vloerbekleding en luxe woonaccessoires welke geschikt zijn voor elk type interieur. Daarnaast zijn wij door Warema Benelux de aangewezen regiopartner voor zuid Nederland, en bieden wij exclusief het gehele Warema zonweringsprogramma, van gevel tot terras.  

Onze producten kenmerken zich door kwaliteit en het unieke karakter wat zij met zich meebrengen. Door kwaliteit te leveren in combinatie met vakwerk, zorgen wij voor een luxe uitstraling van uw interieur.  

Met een klein deskundig team en met meer dan 25 jaar ervaring in de interieur- en montagebranche gaan wij áltijd voor maximale klanttevredenheid. Vanuit Heeze, ook wel de parel van Brabant genoemd, bieden wij u een uitstekende service voor het mooiste resultaat.