Livium zonwering voor ontspanning en luxe

Livium

Ben jij op zoek naar ontspanningsmomenten en heerlijk lange zomeravonden? Met de nieuwe Livium Pergola serie beleef je de avonden zoals jij ze wenst. Hoe fijn is het om extra te kunnen genieten van het mooie weer? Met de louvredaken, panelen, shutters en Pergola zonwering zorgt het bedrijf voor de perfecte upgrade van jouw tuin. Of je nu behoefte hebt aan schaduw of graag wil genieten van de zon, het is allemaal mogelijk! Livium maakt jouw zonwering op maat, zorgen voor de levering en plaatsing!

Ultieme upgrade

De zonwering zorgt voor een upgrade voor jouw tuin. Een mooie en luxe uitstraling waar je jarenlang van kan genieten. Zijn de zonnestralen even te fel, wil je je boek liever in de schaduw verder lezen of is er een zomerse bui op komst? Met de louvredak kan jij alles eenvoudig reguleren

Maatwerk zonwering

Iedere tuin heeft een eigen unieke look en daar past de zonwering zich graag op aan. Met verschillende designkeuzes maakt Livium Pergola de look van jouw tuin helemaal af! Het product staat voor maatwerk, zowel in de uitstraling als de functionaliteit. Daarom kunnen de lamellen geleverd worden met draaifunctie of schuiffunctie. Met de Pergo-Turn functie kan het zonlicht gereguleerd worden door middel van zijn draaibare lamellen. Zet je de lamellen helemaal dicht, dan kan er ook geen regen meer doorheen komen. De Pergo-Move beschikt over schuifbare lamellen. Met deze functie is het mogelijk om volledig van het zonlicht te genieten. De Pergo-Art is gemaakt van fraai aluminium vormgegeven staanders, die zorgen voor een unieke uitstraling! Creëer een rustige oase in jouw achtertuin, waar je kunt ontspannen, gasten kunt ontvangen en kunt genieten van de zomerdagen. Of je nu verlangt naar een schaduwrijke omgeving om te ontkomen aan de brandende zon of zoek je de zonnestralen vandaag graag op, de zonwering heeft jou gedekt!

Kortom, de Pergola zonwering van Livium zorgt ervoor dat ze altijd aan jouw behoefte voldoen. Of je in de schaduw wil zitten, wil genieten van de zon of juist bescherming nodig hebt tegen de regen, het is allemaal mogelijk! Een onmisbare luxe in jouw tuin!

Editor: Media Team

Datum: 30-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Livium