Loetino Ceramics

Loetino Ceramics is een vooraanstaande importeur en groothandel, gespecialiseerd in keramische vloer- en wandtegels. Oorspronkelijk begonnen als groothandel in natuursteen, heeft Loetino zicht in de loop der tijd expertise ontwikkeld op het gebied van het importeren van keramische tegels.

Informatie over Loetino Ceramics


previous arrow
next arrow

Grootformaat tegels en XXL slabs vormen een aanzienlijk deel van ons aanbod, allemaal direct beschikbaar en op voorraad in Nederland. Deze ruime voorraad stelt ons in staat om een snelle levering te garanderen en een optimale service te bieden.

Gevestigd in Schijndel hebben we door de jaren heen uitgebreide ervaring opgedaan in het rechtstreeks importeren tegels vanuit bronnen over de hele wereld. Onze keramische tegels betrekken we rechtstreeks van fabrieken in gerenommeerde locaties zoals Italië en Spanje. Al onze tegels zijn van eerste keus kwaliteit. 

De rijke ervaring in import komt tot uiting in onze showroom, waar alles op groot oppervlak wordt tentoongesteld. Met trots bieden we hoogwaardige tegeloplossingen aan onze klanten en blijven we toegewijd aan kwaliteit en vakmanschap in de tegelindustrie. Kortom, een uitgebreid assortiment met prachtige tegels geschikt voor ieder project.