Loewe

Loewe - buitengewone innovatiekracht, indrukwekkende traditie en perfect vakmanschap komen samen om technisch hoogwaardige, unieke meesterwerken te creëren. Elk Loewe-product wordt in Duitsland gecreëerd en ontwikkeld en bijna het gehele televisieassortiment is "Made in Germany". Tegelijkertijd is Loewe trouw gebleven aan de ambachtelijke productie in de fabriek in Kronach. 

Informatie over Loewe


iconicpurewhitevideostillv1
Loewe_iconic_4K_video_still_13
klang_mr3_lifestyle_web
Loewe_bild_i_bar5_sub5_lifestyle
klang_mr5_lifestyle_web
5
Loewe_klang_mr_family_Lifestyle
Lifestylebildi77_1
previous arrow
next arrow

Elk toestel wordt met oog voor detail vervaardigd, individueel gekalibreerd voor natuurlijk briljante kleuren door precieze fijnafstemming en getest volgens de strengste kwaliteitscriteria. Ultiem bioscoopgevoel, uitstekende details, levendige bewegingen, uitstekende kleurechtheid en indrukwekkende geluidskwaliteit zijn slechts een druk op de knop verwijderd. 

Zo levendig als het echte leven. Uitstekende OLED kleurweergave. 

Thrillers, voetbalhoogtepunten of natuurdocumentaires met uitstekende details, fluweelzachte bewegingen en briljante natuurgetrouwe kleuren vanaf het eerste moment dat je het beeld inschakelt: Het 4K OLED-display is geoptimaliseerd voor elke Loewe iconic, bild s, bild v en bild i, zodat alles er absoluut authentiek en levensecht uitziet.  

De voorgekalibreerde 4K OLED displays met hun rijke, diepste OLED zwart op basis van zelfoplichtende pixels garanderen adembenemende contrasten en enorme beelddieptes: beleef uw films en series zo authentiek en realistisch als nooit tevoren.