Loewe Bild9
Loewe Bild9
Loewe Mimi
Loewe Bild9
Loewe Bild 5 Televisie
previous arrow
next arrow
Slider

Loewe | Televisie

Sinds 1923 houdt Loewe zich bezig met de innovatie van de televisie. Een televisie wordt dagelijks gebruikt dus worden de televisies ontworpen met oog op duurzaamheid en een laag energieverbruik. In de hedendaagse wereld is technologie constant aan het verbeteren, daarom zijn regelmatige updates noodzakelijk. Naast technologie en duurzaamheid leveren ze ook vakmanschap. Dit alles bij elkaar zorgt voor een lange levensduur van producten.

De nieuwste televisie technologie

Alle kabels zijn weggewerkt en het toestel beschikt over een 7 mm dunne display. Daarnaast heeft de Bild 9 alle specificaties net zoals zijn voorgangers, waaronder de OLED technologie. Deze technologie heeft pixels die automatisch oplichten om zo een nog betere beeldkwaliteit te garanderen. In tegenstelling tot LCD waarbij er wel nog achtergrond licht nodig is om dit te realiseren.

___

Alle projecten met een Loewe televisie zien? 

 

Uitbouw dijkwoning

De audio in deze prachtige woning is gerealiseerd door Loewe. De televisie is volledig in de woning opgegaan, doordat het verwerkt is in de donkeren wand van de woonkamer.

Villa geïnspireerd op Frank Lloyd Wright

De woonkamer van deze villa beschikt over de Bild 1, waarbij eenvoud centraal staat. Hierdoor ligt de nadruk van de ruimte op de moderne meubels en het lichtplan.

Loewe Bild 3

Een modern design, hoge kwaliteit en verrassende materialencombinaties dat is de Bild 3. Het beeldscherm van de Bild 3 is nog dunner dan die van zijn voorgangers. En dankzij de ingebouwde OLED technologie een nog beter beeldkwaliteit.

Stel je droom tv samen

De Bild 3 heeft diverse uitvoeringen. Hierdoor is het geschikt voor alle ruimtes, van keuken tot logeerkamer tot woonkamer. De perfecte televisie stel je dus gemakkelijk zelf samen!

Loewe Bild 5 oled

De Bild 5 bevat de nieuwste technieken op het gebied van beeldkwaliteit en beleving. Het model is gebaseerd op de sixties en kan gemakkelijk worden uitgebreid met een hoogwaardig geluidssysteem.

Televisie in nieuwe dimensie

De nieuwste televisie van de specialist is de Bild 7. Het beeld is nog dunner, beter en sneller! Maar ook het geluid van deze televisie is nog beter dan zijn voorganger.

 

Loewe, loewe televisie, the art of living

Renie Danneels


“We zijn een echte uitdager in de sector. Je kunt bijvoorbeeld nu zelfs op ieder moment van de dag, gelijk waar je bent, opnames op je TV plannen vanop je smartphone.”

 

___

Loewe, loewe televisie, the art of living

Contactgegevens:

  • Loewe Opta Benelux nv
  • Uilenbaan 84
  • 2160 Wommelgem

 

___

Dealers:


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 24 | okt | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Haagsche Kunsthandel


De Haagsche Kunsthandel is een expert op het gebied van kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media