Loewe Bild 5 Televisie
previous arrow
next arrow
Loewe bild 5 OLED – OLED technologie geïnspireerd door de retro stijl van de sixties
Slider

Loewe

Meer dan tachtig jaar geleden vond Loewe de televisie uit zoals we die nu kennen. De producten van Loewe zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en een laag energieverbruik. Modulaire technologie, hoogwaardige materialen, nauwkeurig vakmanschap, regelmatige software-updates en niet het minst het tijdloze design staan garant voor een duurzaam product waar de gebruiker lang plezier aan heeft.

Hoogste kwaliteit
De producten worden teruggebracht tot de essentie met focus op de hoogste kwaliteit. Voor de bild 3 resulteert dit in een televisietoestel waar grondig over werd nagedacht en dat perfect geschikt is voor de meest uiteenlopende levensfasen en woonsituaties. Er is er één voor iedereen. Zo wordt de 43” small uitvoering een prachtige eyecatcher, ook voor tiny spaces. Naar de toekomst toe werkt Loewe samen met Alexa van Amazon. Bedoeling is om de spraaktechnologie te integreren in de toestellen, waardoor de televisie door spraakherkenning wordt bediend. Zo wordt tv-kijken nog gemakkelijker!

Loewe Bild 3 | Living Smart. Past. Overal
Met de nieuwe bild 3 productfamilie in een large, medium en small uitvoering (55, 49 en 43”) toont Loewe zich een overtuigde voorvechter van de nieuwe downsizing trend. Eén ding is duidelijk: less is more. De Loewe bild 3.55 OLED is het basismodel dat met de allernieuwste OLEDtechnologie is uitgerust. De Loewe bild 3.55 OLED is uitgerust met het extreem platte OLED- scherm van amper 4,9 mm. Dat is dunner dan de display van de meeste smartphones, en toch bijzonder licht en discreet – ondanks de behoorlijke grootte van 55”.

___

Alle projecten van Loewe zien? Klik hier

 

  • |

 

 

 

Renie Danneels


“We zijn een echte uitdager in de sector. Je kunt bijvoorbeeld nu zelfs op ieder moment van de dag, gelijk waar je bent, opnames op je TV plannen vanop je smartphone.”

 

___

Contactgegevens:

  • Loewe Opta Benelux nv
  • Uilenbaan 84
  • 2160 Wommelgem

 

___

Dealers:


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 24 | okt | 2017


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

raambeslag, ramen, deuren, klinken, the art of living

Intersteel


Intersteel maakt stijlvolle deur-, raam- en meubelbeslag om je interieur net die finising touch te geven.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media