LoooX

LoooX staat voor stoer, robuust en een tikkeltje verrassend. Met deze collectie creëren we het woonkamergevoel in de badkamer. De collectie bestaat onder andere uit eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer. Laat je inspireren!  

Projecten van LoooX

Informatie over LoooX


1fullframe_render_01_landscape
black_line_round_01
looox_colourbox_zwart
LoooX_Facet_Sfeer
looox_mirror_shelf
looox.ceramic_square
lx_fullframe_cmline_mirror
lx_uframe_mline_mirror
previous arrow
next arrow

Massief eiken 

LoooX heeft een prachtige serie eiken meubels en accessoires. Gemaakt in eigen productie! De houten badmeubels en accessoires geven je badkamer een stoer en luxe karakter. Denk daarbij aan massief eiken onderkasten, wastafelbladen, badplanken, opbergboxen en meer. Ook op maat verkrijgbaar met LoooX Tailor-Made. Met LoooX Tailor-Made heb je alle vrijheid in zowel de maatvoering als in de afwerking. Kies onder andere je gewenste afmeting, aantal laden en kleur hout.

Maak jouw opstelling compleet 

Neem ook een kijkje bij de LoooX Mirror Collectie, een serie innovatieve en stijlvolle badkamerspiegels. De LoooX badkamerspiegels geven je badkamer een luxe uitstraling. Veel van de spiegels zijn voorzien van heldere ledverlichting en handige spiegelverwarming.  

Voeg extra sfeer toe aan de badkamer

Sfeerverlichting in de badkamer geeft echt een ontspannen gevoel. Wij zijn er dol op. Zoals de naam al zegt: de lamp geeft enkel sfeer. Basisverlichting is dus essentieel. De LoooX collectie heeft verschillende type sfeerlampen waar je niet op uitgekeken raakt. Combineer de LoooX sfeerlampen met jouw favoriete LoooX spiegel! 

Genieten in de badkamer 

LoooX heeft verschillende badkameraccessoires die een ideale aanvulling zijn voor in de badkamer. Denk aan handige opbergboxen en inbouwplanchets voor in de badkamer. Ideaal voor het opbergen van je spullen. Of een badplank voor op je bad. Zo lekker lag je nog nooit in bad!   

Accessoires voor het toilet 

Op zoek naar oplossingen voor de toiletruimte? Ook dat vind je in de LoooX Closed Collectie. Zo zijn er verschillende systemen voor het opbergen van de toiletborstel, toiletrollen, wc-rolhouders en de prullenbak. Wist je dat je met de inbouw reserverolhouder tot wel 6 toiletrollen in de wand kunt opbergen? 

Design waskommen 

Tot slot hebben bestaat de collectie uit verschillende waskommen onder de noemer Sink Collection. De Sink Collection bestaat uit verschillende soorten waskommen. Gemaakt uit keramiek en verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. Ook leverbaar in een mini versie voor het toilet!