Losstaande kraan in vrijstaande woning

VOLA

In een nieuwe wijk van een dorp ligt een prachtige vrijstaande woning, ontworpen door Straatman interieurarchitectuur en 01 Architecten. Belangrijk is dat het jonge gezin hier ultiem kan geniet van hun nieuwe woning. Een belangrijk detail aan de woning zijn de houten deuren aan de buitenkant van de woning. Ook aan de binnenkant zijn er veel mooie details te vinden. Zo is er in de badkamer een mooie, koperen losstaande kraan van VOLA bij het bad geplaatst.

losstaande kraan, kraan, bad, vola

Vrijstaande woning met allure
Deze vrijstaande woning heeft al ontzettend veel allure van de buitenkant. De gevels van de woning zijn wit gestuukt. Daarnaast heeft de woning donkere, ranke kozijnen en een rieten dak. Met het toevoegen van antracietkleurige brede shutters op de eerste etage is er een designelement toegevoegd aan het huis. Aan de voorzijde van het huis is ervoor gekozen robuuste houten deuren te gebruiken. Het hout daarvan komt van oude treinwagonplanken. De bewoners van het huis wilde graag een rechte trap. Voor de kast zijn donkere materialen gebruikt, deze komen ook terug in de maatwerkkasten in de gehele woning.

losstaande kraan, kraan, bad, vola

Losstaande kraan
De badkamer heeft een chique uitstraling. Er is voor gekozen om de muren wit te laten. Eén van de muren heeft witte tegels met een opvallende structuur. De koperen accessoires en het donkere hout wat is gebruikt geven de badkamer een luxe uitstraling. Daarnaast is ervoor gekozen om bij het losstaande bad ook een losstaande kraan te gebruiken. De kranen bij de wastafel zijn in de muur verwerkt en er is gekozen voor een regendouche. Dit alles maakt het een luxe badkamer.

Vakmanschap
De exclusieve kranen van VOLA staan voor ambacht, stijl en zijn van eerlijke materialen gemaakt. Hierdoor is de levensduur langer. Met passie worden de kranen, douches en andere accessoires gemaakt. VOLA biedt de mogelijkheid om alles aan te passen op elke individuele behoefte. Alle kranen worden uitsluitend handgemaakt op bestelling in de fabriek.